Cele mai ciudate mâncăruri la conservă. Ai avea curaj să le încerci?

Pentru a ieși din anonimat, unii producători de mâncăruri s-au întrecut în idei inedite! Ei s-au bazat pe ideea că oamenilor le place să mănânce, așa că au introdus pe piață conserve neobișnuite, cu alimente „deosebite‟. Le-ai încerca? 

image

Dacă nu îți place să petreci mult timp în bucătărie, preparatele la conservă pot fi opțiuni potrivite. Dar ce ai spune dacă ai cumpăra conserve care conțin carne de crocodil sau cheesburgeri? Te-ar tenta? 

Carne de crocodil 

Dacă în trecut, crocodilul era vânat doar pentru pielea sa cu aspect unic, acum și carnea sa este foarte solicitată. Carnea de crocodil la conservă este considerată o delicatesă în țările exotice, așa că nu ne surprinde faptul că acest produs este unul dintre cele mai achiziționate produse de pe un site de cumpărături online. 

Sendvișuri

Când nu ai suficient timp la dispoziție, cel mai simplu este să îți pregăteși un sendviș. Dar ce ai spune dacă ai consuma un sendviș conservat? O anumită companie a lansat pe piață conserve care conțin sendvișuri cu bacon, sendvișuri cu pui, sendvișuri cu brânză cheddar sau sendvișuri cu unt de arahide. 

Citește și: Alimente cu termen de valabilitate prelungit. Merită să le ai îm cămară pentru zile negre 

Cheeseburgeri 

Producătorii s-au gândit și la cei cărora li se pare dificil să pregătească cheesburgeri la domiciliu. O companie nemțească a lansat pe piața online, conserve care conțin aceste preparate și promit că sunt la fel de gustoase precum cele din fast-food. 

Scorpioni, șerpi și viermi de mătase 

Te gândești ce mâncăruri noi să încerci? Află că o anumită companie vinde scorpioni conservați, deshidratați. Producătorul promite că scorpionii nu conțin arome artificiale, sunt foarte crocanți și plini de proteine. Surse bune de hrană sunt considerați și șerpii conservați, dar și viermii de mătase. 

Mic dejun englezesc

Știm cât de mult iubesc englezii să consume la micul dejun celebri cârnăciori cu fasole coaptă, ouă prăjite cu bacon și roșii!

Vezi și: Cele mai neinspirate alegeri culinare pentru micul dejun după 40 de ani și cu ce ar fi indicat să le înlocuiești

Cei care nu au timpul necesar să își pregătească un astfel de mic dejun, pot opta pentru conserve care includ toate aceste combinații. Acestea se numesc „All Day Breakfast‟. 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg