Cele mai infidele femei din zodiac! Ele te înşală fără să aibă vreo remuşcare

1 img jpg jpeg

Multe dintre reprezentantele sexului frumos au tendinţa de a arunca cu noroi în bărbaţi spunând că ei sunt cei care sunt infideli, însă există şi femei care au tendinţa de a călca strâmb, acest lucru regăsindu-se în semnul zodiacul.

Femeile născute în zodia Berbec nu se teme să se lase ghidate de emoţiile carnale de moment, mai ales dacă partenerul nu o sastisface. Acestea au nevoie în par de un bărbat care să îi îndeplinească toate nevoile şi fanteziile, motiv pentru care îl caută deseori pe cel care să le împlinească. Bineînţeles, dacă femeia Berbec va primi de la partenerul ei tot ce îşi doreşte, ea nu va fi tentată să îl înşele.

Printre nativele zodiacului care au tendinţa să calce strâmb se numără şi Gemenii, întrucât îi place să descopere şi să testeze lucrurile noi, motiv pentru care atunci când va apărea un bărbat mai interesant la orizont, nu se va teme să meargă mai departe. Spre deosebire de alte femei care înşală, ea nu se lasă purtată doar de plăcerea carnală, pentru că adoră să fie cucerită şi prin conversaţie. 

Persoanele care iubesc aventura şi libertatea sunt şi femeile născute în zodia Săgetător. În comparaţie cu alte reprezentante ale sexului frumos care înşală, cele născute în semnul Săgetătorului nu se vor ascunde după deget, ci vor recunoaşte. Lor nu le place să se joace de-a şoarecele şi pisica, astfel că preferă să mărturisească încă de la început păcatul comis, potrivit divahair.ro. Recente

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg