Cele mai infidele femei din zodiac! Ele te înşală fără să aibă vreo remuşcare

1 img jpg jpeg

Multe dintre reprezentantele sexului frumos au tendinţa de a arunca cu noroi în bărbaţi spunând că ei sunt cei care sunt infideli, însă există şi femei care au tendinţa de a călca strâmb, acest lucru regăsindu-se în semnul zodiacul.

Femeile născute în zodia Berbec nu se teme să se lase ghidate de emoţiile carnale de moment, mai ales dacă partenerul nu o sastisface. Acestea au nevoie în par de un bărbat care să îi îndeplinească toate nevoile şi fanteziile, motiv pentru care îl caută deseori pe cel care să le împlinească. Bineînţeles, dacă femeia Berbec va primi de la partenerul ei tot ce îşi doreşte, ea nu va fi tentată să îl înşele.

Printre nativele zodiacului care au tendinţa să calce strâmb se numără şi Gemenii, întrucât îi place să descopere şi să testeze lucrurile noi, motiv pentru care atunci când va apărea un bărbat mai interesant la orizont, nu se va teme să meargă mai departe. Spre deosebire de alte femei care înşală, ea nu se lasă purtată doar de plăcerea carnală, pentru că adoră să fie cucerită şi prin conversaţie. 

Persoanele care iubesc aventura şi libertatea sunt şi femeile născute în zodia Săgetător. În comparaţie cu alte reprezentante ale sexului frumos care înşală, cele născute în semnul Săgetătorului nu se vor ascunde după deget, ci vor recunoaşte. Lor nu le place să se joace de-a şoarecele şi pisica, astfel că preferă să mărturisească încă de la început păcatul comis, potrivit divahair.ro. 



Recente

3 zodii ai caror nativi isi gasesc scopul in viata pe 22 octombrie  Sursa foto shutterstock 2325199857 jpg
Ducesa de Argyle, Ducesa de Rutland jpg
Eva Mendes  sursa   Shutterstock jpg
422084653 967484971406469 662969920043316211 n jpg
shutterstock 475653883 jpg
Pamela Anderson  foto   Shutterstock jpg
femeie  foto   Shutterstock jpg
George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg