Cele mai sexy, mai puternice şi mai atractive zodii

1 77523 original jpg jpeg

Se spune că frumuseţea vine din interior şi stă în ochii privitorului. Altfel spus, e un concept subiectiv, iar fiecare persoană are ceva special. Potrivit astrologilor, fiecare zodie are un dar al ei, pe care nimeni nu îl poate lua. Află care este al tău!

Cea mai puternică zodie

Vei fi surprinsă să afli că cea mai puternică zodie este nimeni alta decât zodia Peşti. Nativii sunt foarte romantici şi gentili, dar în acelaşi timp sunt pregătiţi să înfrunte orice provocare a vieţii.

Cea mai sexy zodie

Când spui sexy, te gândeşti la Berbec. Nu sunt ei poate cei mai frumoşi, dar au darul de a-i atrage ca un magnet pe cei din jur. Datorită carismei lor, mulţi pretendenţi stau deja la rând.

Cea mai de încredere zodie

Aceasta este, cu siguranţă, zodia Fecioară. Loiali şi grijulii, nativii Fecioară au grijă de semeni şi se dedică cu totul casei şi familiei.

Cea mai drăguţă zodie

Câştigătoare este zodia Săgetător, căci natura a fost mai mult decât darnică cu aceşti nativi. Cu o frumuseţe remarcabilă, persoanele născute sub semnul zodiei Săgetător au lipici şi sunt extrem de mulţumiţi de modul în care arată.

Cea mai norocoasă zodie

Fără doar şi poate, cea mai norocoasă zodie este zodia Gemeni. Nativii sunt mereu optimişti cu privire la viitor şi, fără să facă mai nimic, au noroc cu carul. Sunt genul de oameni care se află întotdeauna la locul şi momentul potrivit.

Cea mai comunicativă zodie

Premiul pentru cea mai comunicativă zodiei revine nativilor Balanţă, care s-ar împrieteni cu oricine şi ar discuta despre orice, fără să conteze diferenţele dintre persoane.

Cea mai strălucitoare zodie

Poate ţi se pare previzibil, dar nativii Vărsător deţin titlul de cea mai strălucitoare zodie. Originali, la modă şi cu un stil aparte, aceştia se comportă ca o celebritate pe covorul roşu. Acaparează atenţia oriunde ar merge.

Cea mai secretoasă zodie

Aceasta este zodia Capricorn! Nu numai că nu îşi împart gândurile, dar cu greu îi poţi citi pe aceşti nativi, destul de introvertiţi.

Cea mai cuminte zodie

Există şi zodii cuminţi. Poate cea mai cea este chiar zodia Rac. Nativii acestui semn iubesc familia, copiii, viaţa de cuplu şi militează pentru iubire, dreptate şi gingăşie. Sunt exact ca nişte îngeri!

Cea mai profundă zodie

Scorpionul este o zodie greu de înţeles, dar cu o profunzime de ordin filosofic. Orice ar spune, cuvintele şi gesturile nativilor pot fi analizate şi interpretate în amănunt.

Cea mai elaborată zodie

Nativii Taur primesc titlul de cea mai elaborată zodie, căci ei ştiu cum să se comporte în societate, cum să îşi păstreze fineţea şi eleganţa, dar mai ales integritatea.

Zodia de neuitat

O zodie pe care nu ai cum să o uiţi cu uşurinţă dacă o întâlneşti este nimeni alta decât zodia Leu. Graţie atitudinii lor regale, aceşti nativi îşi vor lăsa amprenta pe sufletul tău şi te vor uimi de la primul gest.

Sursă foto: www.freepik.comRecente

p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg