Colecţie inedită de fotografii cu pisici după chipul şi asemănarea stăpânilor

17 9 5f855ad988d0e 700 jpg jpeg

Fotograful Gerrard Gethings a publicat o colecţie spectaculoasă de fotografii cu persoane de diferite vârste, cu particularităţi care de care mai diverse şi feline, care se aseamănă cu oamenii, de parcă ar fi traşi la indigo.

Sunt o mulţime de poze în care apar femei sau bărbaţi alături de prietenii lor necuvântători, câinii, dar cu pisicile mai rar s-au făcut cadre spectaculoase. Următoarea colecţie de fotografii demonstrează că şi pisicile sunt alese după chipul şi asemănarea stăpânilor. Părul, trăsăturile, culorile, toate au fost alese de fotograf pentru sesiunile foto, pentru a scoate şi mai mult în evidenţă asemănările incredibile. „Am făcut mai întâi o serie de poze cu oameni care semănau cu câinii. Sesiunea a fost bine primită, aşa că simţeam să mai încep un proiect la fel de ofertant, dacă nu chiar mai provocator. Pisicile au fost cea mai accesibilă alegere, dar acestea sunt infinit mai dificil de fotografiat, comparativ cu câinii‟, a explicat fotograful pentru publicaţia Bored Panda.

Pisicile au un simţ al umorului diavolesc

Fotograful a dezvăluit că a fost treabă serioasă să găsească pisici cu particularităţi similare cu ale oamenilor, dar partea cea mai grea a fost, bineînţeles, să le convingă să stea la fotografiat. „Nu doar o dată s-a întâmplat să conduc ore în şir, să instalez echipamentul, iar pisica să refuze să participe la sesiunea foto‟, a continuat Gethings, care a recunoscut că sentimentul de frustrare a fost semnificativ. Experienţa aceasta l-a făcut pe bărbat să declare că felinele par să aibă un simţ al umorului diavolesc şi că pur şi simplu simţea că ele îl tachinează.

„Pisicile se aşezau frumos în poziţie cât reglam eu luminile, iar când porneam camera foto, ele plecau şi nu mai erau de găsit. O altă provocare uriaşă a fost că pisicile nu au aceeaşi varietate de expresii faciale ca prietenii lor, câinii. Acestea tind să privească ori cu uimire, ori să pară supărate sau suspicioase. Mai mult, pisicile nu reacţionează la mâncare aşa cum fac câini, care ar face absolut orice pentru o bucată de brânză‟, a povestit fotograful.

@boredpanda.com  Recente

Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg