Cu ce s-a ocupat INNA înainte să devină celebră? Domeniul în care a lucrat nu i-a plăcut artistei

3 inna 3 jpg jpeg

Înainte să devină cunoscută în toată lumea, INNA a trebuit să lucreze, însă într-un domeniu nu foarte atractiv.

Într-un interviu exclusiv oferit pentru ediţia de august a revistei Unica, cântăreaţa a povestit care a fost primul ei job:

„Primul meu job oficial a fost cel de secretară la agenţia imobiliară de atunci a actualului meu manager. Eu am studiat la Facultatea de Ştiinţe Politice, dar sigur nu aş fi lucrat în domeniu (râde). Mi-ar fi plăcut tot în zona artistică – fotograf, poate chiar şi make-up artist, dar şi să dublez vocea unor personaje din desene animate”, a povestit artista. 

stanga
dreapta
4 inna 2 jpg jpeg
5 inna jpg jpeg

INNA, pe numele ei real Elena Alexandra Apostoleanu, este o cântăreaţă de muzică dance, pop şi house din România. A început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în 2008, an în care a fost lansat şi primul său disc single, „Hot”, piesă ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia şi Grecia.

În adolescenţă, în încercarea de a se afirma pe plan muzical, INNA a cântat într-o formaţie de muzică pop-rock, care însă nu s-a bucurat de succesul scontat. Primele sale înregistrări sunt balade sau piese lente precum „Goodbye”, „Oare” şi „Sorry”, cântece nelansate până la momentul debutului său.

Ulterior, după ce interpreta i-a întâlnit pe membrii grupului Play & Win, stilul său muzical s-a schimbat radical, iar liniile melodice ritmate domină înregistrările sale actuale.

Fiind întrebată dacă este o adeptă a cântatului „live”, INNA a menţionat că „din motive technice nu se poate cânta 100 % live în majoritatea cluburilor din ţară. Cu siguranţă, dacă voi avea ocazia să cânt live, o voi face cu cea mai mare plăcere”. 

FOTO Facebook