Cu ce s-a ocupat INNA înainte să devină celebră? Domeniul în care a lucrat nu i-a plăcut artistei

3 inna 3 jpg jpeg

Înainte să devină cunoscută în toată lumea, INNA a trebuit să lucreze, însă într-un domeniu nu foarte atractiv.

Într-un interviu exclusiv oferit pentru ediţia de august a revistei Unica, cântăreaţa a povestit care a fost primul ei job:

„Primul meu job oficial a fost cel de secretară la agenţia imobiliară de atunci a actualului meu manager. Eu am studiat la Facultatea de Ştiinţe Politice, dar sigur nu aş fi lucrat în domeniu (râde). Mi-ar fi plăcut tot în zona artistică – fotograf, poate chiar şi make-up artist, dar şi să dublez vocea unor personaje din desene animate”, a povestit artista. 

stanga
dreapta
4 inna 2 jpg jpeg
5 inna jpg jpeg

INNA, pe numele ei real Elena Alexandra Apostoleanu, este o cântăreaţă de muzică dance, pop şi house din România. A început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în 2008, an în care a fost lansat şi primul său disc single, „Hot”, piesă ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia şi Grecia.

În adolescenţă, în încercarea de a se afirma pe plan muzical, INNA a cântat într-o formaţie de muzică pop-rock, care însă nu s-a bucurat de succesul scontat. Primele sale înregistrări sunt balade sau piese lente precum „Goodbye”, „Oare” şi „Sorry”, cântece nelansate până la momentul debutului său.

Ulterior, după ce interpreta i-a întâlnit pe membrii grupului Play & Win, stilul său muzical s-a schimbat radical, iar liniile melodice ritmate domină înregistrările sale actuale.

Fiind întrebată dacă este o adeptă a cântatului „live”, INNA a menţionat că „din motive technice nu se poate cânta 100 % live în majoritatea cluburilor din ţară. Cu siguranţă, dacă voi avea ocazia să cânt live, o voi face cu cea mai mare plăcere”. 

FOTO FacebookRecente

horoscop shutterstock 1913521300 jpg
vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Victoria Beckham jpg
Elvis Presley
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg