Cu sau fără breton? Ce tunsoare să alegi în funcţie de forma feţei

1 tipa breton 1707522520 jpg jpeg

Înainte să foloseşti foarfeca pentru a-ţi stiliza părul aşa cum ai văzut la vedetele preferate, află dacă această tunsoare pretenţioasă ţi se potriveşte! Am enumerat în rândurile de mai jos avantajele, cât şi dezavantajele unei tunsori cu breton.

Într-o tunsoare clasică precum bob-ul, bretonul poate face minuni, eliminând ani buni de pe chipul tău. Nu degeaba se spune că este o alternativă mai ieftină la botox, deorece ascunde în mod subtil liniile fine de pe frunte sau semnele adâncite dintre sprâncene. În plus, dacă bretonul este stilizat corect şi se potriveşte formei feţei tale, vei obţine iluzia unor pomeţi mai proeminenţi şi a unei linii a maxilarului mai ferme.

Dacă nu ai o formă aspectuoasă a sprâncenelor sau dacă firele rebele au tendinţa să crească prea repede, poţi corecta această zonă a chipului cu un breton mai lung. Acesta te scapă de înfrumuseţarea permanentă a sprâncenelor şi îţi dă posibilitatea să le laşi să crească, pentru a le da, apoi, o formă armonioasă.

Faţă rotundă

Optează pentru bretonul inegal, tăiat în scări şi aranjat într-o parte. Evită bretonul drept.

Faţă ovală

Ţi se potriveşte orice stil de breton!

Faţă pătrată

Tu poţi încerca un breton stufos, lung şi drept, tăiat la nivelul sprâncenelor sau chiar sub ele. Nu miza pe bretonul scurt.

Faţă alungită

Un breton tuns în scări din ce în ce mai lungi în părţi este o alegere potrivită. În cazul tău părul tuns scurt nu te avantajează.

Faţă în formă de inimă

Bretonul care acoperă doar pe o parte a frunţii, cu linia tunsorii către vârful pomeţilor, te flatează. Efectul opus îl are bretonul scurt, deci nu opta această tunsoare.

Nu-ţi face breton dacă…

1. Nu ai timp să-ţi aranjezi părul. De cele mai multe ori, imaginile din reviste şi cea cu care ai plecat de la salon nu poate fi recreată acasă fără o muncă asiduă. Dacă nu ai timp de coafat cu peria sau cu placa, tunsoarea ta riscă să arate neglijent, aşa că nu adopta ceva ce nu poate fi uşor de întreţinut.

2. Ai părul gras. Un breton scurt la un păr cu o astfel de tendinţă este un pariu riscant. Se va îngrăşa şi mai repede decât de obicei, din cauza contactului direct cu fruntea şi a faptului că ai mereu tendinţa de a umbla cu mâna prin breton, pentru a-l aranja.

3. Nu eşti sigură că este ceea ce vrei. Şi nici că bretonul este ceva ce ţi se potriveşte. Cum părului tău îi va lua ceva timp să crească la loc, este cazul să fii sigură că acest aspect se potriveşte fizionomiei tale.



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg