Cum a fost viaţa lui Teo Trandafir înainte de cariera în televiziune. La primul job, a plâns de fericire

1 teo trandafir jpg jpeg

Teo Trandafir (52 de ani) este unul dintre cei mai iubiţi şi cunoscuţi oameni de televiziune. O cunoşti datorită emisiunilor de la Protv, Romantica, Prima tv, Kanal D şi i-ai îndrăgit imediat rolul din serialul „Pariu cu viaţa”. Înainte de începuturile în televiziune, Teo Trandafir şi-a câştigat salariul din alte job-uri. Totuşi, ce şi-a cumpărat vedeta din primii bănuţi?

Îndrăgita prezentatoare tv a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, secţia arabă-engleză, din Bucureşti şi a predat engleză elevilor de la Liceul George Enescu din Capitală. Înainte de asta, vedeta a lucrat ca vânzătoare de sticlărie şi de bilete. 

„Când eram eu mică şi neştiutoare, a trebuit să fac multă şcoală. Când nu am mai fost mică şi neştiutoare, aveam deja 22 de ani. Ceea ce a însemnat imediat după Revoluţie, când m-am angajat vânzătoare. Deci nu, pentru un vânzător nu cred că-ţi sună cineva părinţii să-i felicite… (râde) Vindeam sticlărie, asta am făcut la început. Am plecat de la raionul meu de sticlărie, m-am dus la facultate, am dat masterul, am luat 10, l-am băgat într-un caiet studenţesc şi m-am întors la tonetă. Cu diplomă cu 10 în caiet”, a spus vedeta pentru revista VIVA!, citată de Capital.ro

Din primii bani câştigaţi, prezentatoarea tv şi-a cumpărat o ciocolată. 

„În anul 1990 am câstigat primii bani, au fost primii mei bani, din primul salariu. Ţin minte că mi-am cumpărat ciocolată în formă de Moş Crăciun, îmbrăcat în staniol. Am plâns şi am mâncat-o departe de ochii lumii. Eram fericită că am câştigat primii mei bani. La acea vreme, vindeam bilete de odihnă şi tratament. Înainte de asta, vândusem sticlărie, acum treceam la alt nivel. Se întampla în timpul facultăţii. După Revoluţie, studenţii la zi au avut voie să se angajeze, înainte de 89, conform legii, nu puteai să fii şi angajat, şi student. Primul lucru pe care l-am făcut după Revoluţie a fost să mă angajez”, scrie Unica.ro

Pasiunea pentru televiziune se pare că a fost încă din copilărie, atunci când privea emisiunile de divertisment cu drag.  „Ţin minte că în perioada aceea (n.r. copilărie) unchiul meu şi-a cumpărat televizor. Noi locuiam într-o mahala unde nu aveam apă şi mama mă spăla cu apă de la o fântână din curte. Ţin minte că îmi plăceau foarte mult emisiunile de divertisment – o iubeam pe Margareta Pislaru! – şi mă gândeam ce fericiţi trebuie să fie oamenii ăştia pentru că îmi imaginam eu că pe ei îi coafează cineva care nu-i trage de păr şi ei nu fac decât să cânte, să danseze şi să se distreze toată ziua. Aşa a intrat televiziunea în viaţa mea”, a povestit Teo Trandafir pentru revista VIVA!.

Din 2013, Teo Trandafir prezintă emisiunea Teo Show pe Kanal D. Tot în acel an, vedeta şi-a deschis o publicaţie online, şi anume Revista TEO. Teodora Virginia Trandafir, născută Uţă, a fost căsătorită cu pilotul Alexandru Trandafir din 1990 până în 1996, iar în 2012 cu sportivul Constantin Iosef. Tot în acelaşi an, au divorţat, după şase luni de mariaj. 

FOTO Facebook 



Recente

Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg