Cum sunt şefii din zodiac. Nativii în Taur muncesc mult şi au standarde înalte, Leii sunt amuzanţi

1 shutterstock 262050182 jpg jpeg

Unii sunt autoritari, alţii sunt prietenoşi. Există şefi care îşi tratează subordonaţii ca pe asociaţi ori ca pe nişte amici, dar mulţi dintre lideri preferă să păstreze distanţa faţă de forţa de muncă. Selecţia următoare oferă o descriere succintă, din punct de vedere astrologic, a unora dintre cei mai puternici oameni din lume.

În funcţie de semnul zodiacal, oamenii pot fi „citiţi‟ cu uşurinţă, indiferent ce poziţie ar ocupa în societate. Trăsăturile de caracter, valoriile, credinţele, modul cum acţionează şi se organizează pot fi observate şi bifate în funcţie de zodia care le guvernează existenţa. Pentru a ne ajuta să înţelegm cum funcţionează fiecare nativ din zodiac într-un rol de conducere, Ophira Edut, de la The AstroTwins, oferă câteva explicaţii definitorii pentru fiecare zodie în parte. Iată ce spune astrologul despre cum este fiecare şef şi ce anume îl impresionează. Lista cuprinde lideri ca Jeff Bezor, Steve Jobs, Oprah Winfrey, James Cameron, Walt Disney, Anna Wintour.

Berbec – şeful Alfa

Hugh Hefner, celebrul fondator al revistei „Playboy‟ s-a născut pe 9 aprilie, în zodia Berbec. Nativii în această zodie, spune astrologul, cred că au întotdeauna dreptate, nu se vor sfii să îţi dea şi mai mult să munceşti, iar când vine vorba despre greşeli, îţi vor spune ce nu ai făcut bine, fără să te menajeze. Pot colabora excelent cu subalternii, însă până la un punct, când se detaşează, ca să poată fi văzută distanţa dintre şef şi angajaţi.

Taur – manager adevărat

CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg s-a născut pe 14 mai şi este în zodia Taur. Şeful în Taur are înclinaţii manageriale incontestabile. Sunt preocupaţi de fiecare proces şi ca lucrurile să se facă într-un anumit fel. Au standarde foarte înalte, sunt extrem de muncitori şi îi răsplăteşte pe cei care sunt la fel.

Gemeni – multifuncţional

Marrisa Mayer, care este CEO Yahoo!, s-a născut pe 30 mai şi este în zodia Gemeni. Şefii Gemeni îşi cam terorizează angajaţii. Se răzgândesc des şi încep multe proiecte deodată, reuşind să le ducă la bun sfârşit pe majoritatea, în acelaşi timp. Dacă ai un şef în zodia Gemeni, trebuie să fii mereu în alertă şi multifuncţional. Gemenii recunosc cu greu când greşesc.

Rac – are nevoie de angajaţi loiali

Richard Branson, al cincilea cel mai bogat om din Regatul Unit, s-a născut pe 18 iulie şi este în zodia Rac. Şeful Rac poate fi unul dintre cei mai buni şefi, câtă vreme îi arăţi loialitate, deoarece aceşti nativi sunt orientaţi spre echipe unite, care dau totul. Practic, un Rac gândeşte că un angajat trebuie să asocieze locul de muncă cu acasă şi echipa cu familia. Şefii în această zodie recompensează loialitatea şi oferă siguranţa locului de muncă. Dacă îndeplineşti condiţiile lui, va lupta pentru tine şi te va convinge să rămâi în companie.

Leu – şeful amuzant

Celebrul producător şi regizor James Cameron s-a născut pe 19 august şi este în zodia Leu. Şefii în zodia Leu sunt foarte amuzanţi. Nu este exclus să te invite să luaţi masa în oraş ori să faceţi cumpărături în mijlocul zilei de muncă. Cu toate că muncesc din greu, Leii se şi joacă extrem de mult. Majoritatea încearcă să transforme totul într-un imperiu. Au însă nevoie de multe laude şi de atenţie, dar şi de multă linişte. Dacă le spui că au nişte idei geniale, vei fi răsplătit fără întârziere.

Fecioară – standarde înalte

Născut pe 30 august, omul de afaceri Warren Buffet este Fecioară. Astrologul spune că „Şefii în această zodie sunt foarte dedicaţi, dar nu ştiu şi nu vor să ceară ajutor. Preferă să zică <<o voi face chiar eu!>>. Vor cu adevărat să se asigure că lucrul îndeplineşte anumite standarde. Recompensează excelenţa şi calitatea‟. Sunt tehnici, analitici, fac întâlniri cu echipele şi vor rapoarte stufoase, cu detalii de ajutor să întocmească planuri măreţe, care să se concretizeze.

Balanţă – şef sociabil

Antreprenorul american Russell Simmons, născut la 4 octombrie, face parte din rândul nativilor în Balanţă. „Îţi pot face cadouri de ziua ta şi vor întreba despre familia ta. Sunt foarte calzi, foarte generoşi, dar sunt uşor împrăştiaţi şi nu pot sta într-un loc. Balanţa este un semn foarte social, aşa că este posibil să rămâi să ridici nişte documente căzute, în timp ce el te părăseşte pentru o companie mai puţin preocupată, sociabilă‟, explică astrologul. Tot el este foarte posibil să îţi dea ca sarcină de serviciu să îi ridici hainele de la curăţătorie, iar de Crăciun să te recompenseze cu un voucher cadou la spa.

Scorpion – intimidant

Celebrul redactor-şef al prestigioasei reviste Vogue, Anna Wintour este Scorpion, născută pe 3 noiembrie. Ce spune astrologul despre coordonatorii Scorpion? „Loialitatea este esenţială, ei nu vor avea încredere cu uşurinţă în oameni. Au un cerc de încredere şi, dacă nu eşti în el, îţi vei da seama cu siguranţă‟, spune Ophira. Lucrează mai bine cu o persoană pe care o desemnează ca fiind un tip de adjunct, decât să gestioneze mai mulţi oameni. Administrarea resurselor umane îi înnebuneşte, nu reprezintă punctul lor forte, pentru că văd fiecare defect din tot şi pot fi extrem de duri în judecata lor.

Săgetător – deschis la nou

Walt Disney s-a născut pe 5 decembrie, data care îl încadra în zodia Săgetător. „Pentru ei, există întotdeauna ceva nou de făcut, mereu un alt proiect interesant. Cum mai mereu sunt plecaţi, au nevoie de o persoană de încredere care să-i suplinească şi să ajute la punerea în practică a tuturor ideilor măreţe pe care le au. De asemenea, Săgetătorii sunt foarte spontani şi buni la improvizaţii‟, explică astrologul Ophira Edut.

Capricorn – făcut pentru a fi lideri

Fondatorul şi CEO-ul companiei Amazon Jeff Bezos este născut pe 12 ianuarie şi este Capricorn. Din punct de vedere astrologic, cei născuţi în această zodie sunt şefii supremi în multe privinţe. „Sunt foarte preocupaţi de afaceri, aşa că poţi învăţa foarte multe de la un şef Capricorn. Sunt nişte mentori minunaţi, amatori de muncă, aşa că probabil se vor aştepta ca şi eforturile tale să fie pe măsura aşteptărilor lor‟, consideră astrologul.

Vărsător – buni colaboratori

Oprah Winfrey este născută pe 29 ianuarie şi este în zodia Vărsător. Nativii aceştia sunt surprinzător de amuzanţi, uneori, ciudaţi şi eclectici. Lor le plac echipele care colaborează bine, iar asta, pentru că sunt unii dintre cei mai buni colaboratori dintre toţi. Probabil că şefii în Vărsător sunt cei care organizează şi participă la întâlniri cu echipele, cred în puterea team-buildingurilor şi au nevoie să aibă încredere în oameni.

Peşti – uşor de influenţat

Dacă ai nevoie de un şef naiv, lucrează pentru un nativ în Peşti. Lor nu le place să fie în această poziţie, de fapt, urăsc să fie responsabili. Sunt genul de coordonatori care cer scuze angajaţilor când simt că le dau prea multe lucruri de făcut. Însă există şi Peşti cu această funcţie, care pot fi extrem de duri, altfel spus, gândesşte-te la un şef cu un comportament pasiv-agresiv.

@shutterstock



Recente

Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg