Cum te afectează Venus în Vărsător luna aceasta? Până pe 25 februarie, influenţează relaţiile de dragoste

1 shutterstock 794531563 jpg jpeg

Venus, planeta iubirii, se află în Vărsător până pe 25 februarie 2021, ceea ce este minunat având în vedere că se apropie Ziua Îndrăgostiţilor. Semnul Vărsătorului evocă nevoia de libertate emoţională.

Tipul de iubire pe care îl aduce Venus în Vărsător este unul care permite independenţa şi individualitatea partenerilor într-o relaţie, fără a uita demonstrarea grijii şi a dragostei pentru celălalt. Dacă eşti singur în această perioadă, libertatea emoţională adusă de această conjunctură astrală poate aduce întâlniri întâmplătoare care nasc relaţii de cuplu de durată sau permite exprimarea liberă a sentimentelor care au fost păstrate secrete până acum.

Vărsătorul este, de asemenea, un semn zodiacal foarte sociabil şi, atunci când energia sa este emanată de Venus, apare dorinţa de a socializa la toate celelalte semne zodiacale. Acest lucru ar putea însemna ca mulţi dintre noi să-şi dorească mai mult timp de calitate petrecut alături de cel drag sau de prieteni şi rude.

Un alt efect al tranzitului lui Venus în Vărsător este acela că potenţialele dezacorduri cu partenerul ar putea fi rezolvate acum. De asemenea, este posibil să existe un aer de detaşare, chiar răceală faţă de cel iubit din cauză că Vărsătorul poate fi şi un semn obiectiv, raţional.

Berbec

Loialitatea de care ai dat mereu dovadă pe toate planurile te face să-ţi onorezi angajamentele pe care ţi le-ai luat, iar libertatea emoţională pe care ţi-o aduce Venus în Vărsător te poate aduce mai aproape de partener.

Cu toate acestea, ai grijă să nu laşi gelozia să te conducă dacă simţi că partenerul tău doreşte mai multă independenţă. Spulberă-ţi orice griji printr-o conversaţie deschisă!

Taur

Este momentul perfect să spui ce ai pe suflet, fie parternetului tău, fie cuiva pe care-l doreşti de ceva vreme. Metodele tale obişnuite de abordare a lucrurilor sunt lente şi constante şi au nevoie de stimulare, iar energia pe care ţi-o dă Venus în Vărsător te determină să faci unele schimbări.

Gemeni

În timp ce abilităţile tale de comunicare te pot ajuta cu adevărat să-ţi arăţi farmecul personal, nu uita să le foloseşti şi pentru conversaţii mai profunde. Deschiderea şi vulnerabilitatea sunt cheile unei conexiuni emoţionale profunde.

Rac

Ca semn emoţional al apei, te ataşezi rapid de oamenii care-ţi fac o impresie bună. Fii precaut la detaşarea pe care o poate aduce Vărsătorul. Vei avea mai multe şanse să începi o relaţie de cuplu sau sau ai o relaţie mai plină de romantism, dacă îţi permiţi conversaţii sincere.

Leu

Fermecător cum eşti, luna aceasta ar putea fi una de pură distracţie pentru tine. În cuplu, fii conştient de sentimentele partenerului. Te poţi arăta prea apropiat de cei din jur, de aceea trebuie să ai grijă ca partenerul să nu se simtă în nesiguranţă, iar gelozia să nu conducă în relaţia voastră.

Fecioară

S-ar putea să fii frustrat de dorinţa simultană de a fi sociabil şi de sentimentul de detaşare pe care îl conferă Vărsătorul. Totuşi, eşti condus de Mercur, planeta comunicării. Foloseşte-ţi abilităţile de comunicare pentru a-ţi satisface dorinţa de apropiere emoţională, obţinând în acelaşi timp spaţiul de care ai nevoie.

Balanţă

Eşti impulsionată să devii mai sociabilă în această perioadă. Dacă ai o relaţie, în special cu cineva care nu este născut sub acelaşi tip de semn ca tine, ai grijă să nu-i pari prea detaşat în luna februarie. Foloseşte o parte din energia ta socială în relaţia de cuplu, astfel încât să nu vă îndepărtaţi şi nimeni să nu se simtă nesigur.

Scorpion

Ca semn de apă, ai tendinţa de a-ţi lăsa emoţiile să preia conducerea. Uneori tragi anumite concluzii şi rămâi la ele. Vărsătorul aduce o energie obiectivă care ar putea fi în beneficiul tău. Dacă te afli într-o relaţie, ar putea aduce ciocniri în viaţa ta. Asigură-te că navighezi pe ape agitate cu o minte deschisă şi cu onestitate.

Săgetător

Spiritul tău liber este încântat de această energie eliberatoare adusă de Vărsător. Distrează-te şi fii sociabil în această lună. Dacă ai o relaţie, ai grijă să nu devii accidental distant. Conversaţiile deschise pot duce la câteva idei filozofice pe care îţi place să le explorezi şi te pot apropia mai mult de ceilalţi.

Capricorn

Încearcă să ieşi din zona ta de confort! Vei fi plăcut surprins de lucrurile pe care le înveţi despre ceilalţi şi despre tine. Aminteşte-ţi doar că, deşi Vărsătorul promovează obiectivitatea, dragostea este o emoţie abstractă care nu este întotdeauna uşor de definit.

Vărsător

Energia ta este amplificată luna aceasta. Dacă nu ai un partener, profită de energie şi călătoreşte sau explorează-ţi talentele personale. Dacă eşti într-o relaţie, fii în continuare liber şi distrează-te, dar fii conştient şi de sentimentele celui drag. Este posibil ca ei să nu fie la fel de energici şi le-ar fi de folos încurajările tale.

Peşti

Chiar dacă îţi place să te mişti mai mult în cercul tău de prieteni, Venus în Vărsător te încurajează să te ramifici. Oferă mai multă atenţie celor din jur, mai ales partenerului şi găseşte puţin timp pentru momente romantice în doi. Nu toată lumea înţelege ideile tale abstracte şi există un aer de obiectivitate care vine din acest tranzit al lui Venus, dar nu trebuie întotdeauna să fii înţeles pentru a fi respectat.

FOTO: ShutterstockRecente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg