Cum te relaxezi cel mai bine în funcţie de zodie

1 75626 original jpg jpeg

Cu cât lista cu sarcini pe care le ai de îndeplinit se măreşte, cu atât şi zilele par mai scurte. Abia dacă mai ai timp să respiri, dar să te mai şi relaxezi? Totuşi, o pauză după lucru e întotdeauna binevenită aşa că data viitoare când ţi se oferă o şansă, nu trebuie să mai refuzi. Află cum ar trebui cu adevărat să te relaxezi, în funcţie de zodia sub semnul căreia te-ai născut.

Berbec

Încearcă ceva ce nu ai mai făcut până acum, dar ţi-ai dorit cu ardoare! E cel mai bun sfat, asta dacă vrei să te relaxezi, dar să te şi distrezi în acelaşi timp. Tu ai nevoie de adrenalină, de agitaţie, altfel lucrurile îţi pot părea extrem de plictisitoare. Încearcă un salt cu paraşuta sau o plimbare cu balonul cu aer cald. E un mod extrem de plăcut de a te relaxa deoarece vei privi natura şi vei trăi senzaţii unice.

Taur

Înconjoară-te de artă şi natură! Cel mai bun mod de a te relaxa este să uiţi de responsabilităţile de zi cu zi şi să te bucuri de ce are lumea să îţi ofere. Ai atâtea locuri de vizitat şi explorat. Începe cu o vacanţă într-o destinaţie dorită şi continuă să faci plimbări dese în natură. Îţi vei recăpăta imediat energia.

Gemeni

Explorează beneficiile meditaţiei! Cu ajutorul introspecţiei, te poţi regăsi pe tine însăţi şi te vei relaxa profund. Este important să priveşti adesea în interiorul sufletului tău şi să regăseşti lucruri care te pot face fericită, liniştită şi împăcată cu propriul eu. Yoga este o altă modalitate prin care te poţi relaxa.

Rac

Petrece o seară acasă! Poate ţi se pare banal, dar să laşi grijile deoparte în faţa uşii şi să petreci timp alături de cei dragi e de nepreţuit. Asta pentru că e greu să te mai întâlneşti cu astfel de momente, care ar trebui înrămate în suflet pentru totdeauna. Chiar dacă nu eşti o persoană vorbăreaţă, eşti un bun ascultător, aşa că te vei relaxa doar la auzul poveştilor din copilărie ale familiei tale.

Leu

Cum îţi sună o seară de jocuri? Da, e modalitatea perfectă prin care tu şi prietenii tăi vă puteţi relaxa în voie. Tot ce trebuie să faci este să îţi chemi cei mai buni prieteni la tine acasă, să comanzi pizza şi băuturi răcoritoare şi să începeţi o seară de jocuri. Spiritul tău competitiv te va ajuta să te relaxi şi să fii în formă maximă, mai ales după ce vei câştiga. Că doar eşti regele animalelor, nu-i aşa?

Fecioară

Cel mai bine te simţi atunci când stomacul e plin şi zâmbetul e din belşug. Drept pentru care, nici ţie nu ţi-ar strica o seară cu fetele, în care să vă uitaţi la televizor, pe canapea şi să mâncaţi tone de îngheţată sau fast-food. Nu numai că te vei relaxa, dar vei avea ocazia să socializezi mai mult.

Balanţă

Ce zici de o carte bună? Ia o pauză de la rutină şi intră într-un univers al cărţilor, acolo unde există o lume fascinantă, cum nici nu îţi imaginezi. Nici nu îţi vei da seama cum trec orele iar mintea şi trupul tău se vor odihni cu ajutorul lecturii. Cea mai bună modalitate de a te relaxa e să petreci timpul în linişte, fără ca nimeni şi nimic să nu îţi poată distrage atenţia.

Scorpion

Dacă îţi place să scrii, atunci acesta e modul prin care te poţi relaxa cel mai bine. Nu ar strica să ai un jurnal, în care să scrii permanent şi să te confesezi. Recitind, vei reuşi să înţelegi mai bine toate lucrurile care ţi se întâmplă peste zi. Pune-ţi pe hârtie gândurile şi reconectează-te cu tine însăţi. Să înţelegi ceea ce simţi te va ajuta să îţi găseşti calea spre succes.

Săgetător

Răsfaţă-ţi dorinţa de a învăţa ascultând pe cineva cum recită o poezie sau cum lecturează un text. Vei rezona cu stările transmise de operele literare şi vei reuşi să creezi o conexiune puternică între artă şi spirit. Relaxarea ta e determinată de aspecte culturale, elitiste chiar.

Capricorn

Pentru o relaxare ca la carte ar fi bine să îţi închizi toate dispozitive electronice şi să te deconectezi de la Internet. Mediul virtual nu te ajută să te relaxezi, ci îţi sporeşte agitaţia. Drept pentru care ai nevoie de momente de linişte. Poţi face o baie cu spumă în timp ce asculţi muzica ta preferată sau poţi să practici un hobby. Ce zici de pictat?

Vărsător

Relaxarea perfectă pentru tine se numeşte natură. Plimbă-te cât poţi de mult prin pădure şi bucură-te de frumuseţile pământului. Energia copacilor îţi va da o stare de bine, de calmitate şi te va face mai sensibilă la mediul înconjurător. Aerul curat îţi va împăca sufletul şi te va face să uiţi de tot ce e negativ.

Peşti

Crează-ţi propria operă de artă! Fie că eşti scriitoare, muziciană sau pictoriţă, lasă-ţi creativitatea să iasă la lumină şi relaxează-te în timp ce creezi. S-ar putea să fii uimită de tine însăţi tocmai prin prisma faptului că nu te-ai fi gândit vreodată cât de benefică poate fi relaxarea pentru spirit.

Sursă foto: www.onewomansview.co.ukRecente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg