Animale care aduc noroc

1 78978 original jpg jpeg

Animalele sunt parte a vieţii pe Pământ. Biblia ne spune că Dumnezeu a creat în a cincea şi a şasea zi fiare sălbatice, animale domestice şi toate târâtoarele pământului după felul lor. Cu timpul, anumite animale au devenit, din diverse motive, un simbol al norocului. Iată care sunt animalele care aduc noroc:

Broasca

E un simbol al norocului împământenit în mai multe culturi, iar explicaţia pentru care această credinţă a luat naştere este una foarte simplă. De exemplu, în multe zone apariţia broaştelor prevestea ploaia, ceea ce era semn de recoltă bogată, în altele o broască însemna fertilitate şi noroc în călătorii.

Peştii

Peştişorul de aur nu-i chiar o poveste pentru copii. De fapt, peştii galbeni sunt unul dintre cele opt simboluri sacre ale lui Buddha, reprezentând armonie, prosperitate şi fertilitate. Grecii antici credeau că aceşti peşti le aduc noroc în căsnicii, în timp ce egiptenii aduceau peştişorii în casă pentru a calma spiritele în situaţiile conflictuale din familie.

Şopârlele

Fiindcă este mai mult un animal nocturn, şopârla a devenit un simbol al protecţiei împotriva spiritelor necurate care nu pot fi văzute. Se spune că dacă vezi o şopârlă înseamnă că scapi de necazuri.

Porcii

Atât chinezii cât şi irlandezii preţuiesc porcii, considerând că aceştia sunt semn că ceva bun urmează să se întâmple. Se spune că aceştia aduc prosperitate în afaceri.

Iepurii

Iepurii sunt un simbol al fertilităţii şi al speranţei, credinţa pornind de la saxoni care, atunci când vedeau un iepure, preconizau că vine primăvara.Recente

Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg