Arta ghicitului în talpa piciorului

1 feet 717507 1920 jpg jpeg

Se spune că liniile din palmă îţi arată viitorul, dar te-ai gândit vreodată că şi talpa piciorului poate spune multe despre personalitatea ta? Observând forma tălpilor şi a degetelor de la picioare, poţi învăţa cum să interpretezi semnele destinului.

Podomaţia, adică arta citirii liniilor din talpă, datează din vremuri străvechi, fiind parte a tradiţiei chinezeşti. Denumirea vine din greacă, cuvântul „podi” însemnând picior, iar „manteia” - prevestire. Faţă de chiromanţie, această practică este mai puţin cunoscută, lucru care o face şi mai interesantă.

Forma piciorului îţi dezvăluie caracterul

Despre oamenii care au un picior mic şi îngust se spune că au un suflet blând, sunt buni ascultători şi pot fi cel mai uşor de rănit. Chiar dacă nu reuşesc să se facă remarcaţi, sunt talentaţi şi îşi pun amprenta în tot ceea ce fac. Pe parcursul vieţii, îşi propun să evolueze prin creeaţie. De cealaltă parte, posesorii picioarelor mari şi late sunt oameni de nădejde, pe care te poţi baza la nevoie. Scopul lor ste să devină lideri şi să-i imobilizeze pe cei din jur.

Citeşte şi: Află ce arată liniile-brăţară despre viitorul tău!

Degetele, reper al personalităţii

Degetul mic de dimensiuni reduse denotă natura copilăroasă a posesorului, iar degetul mic uşor îndoit trădează o personalitate nonconformistă. Abilitatea de a mişca degetul mic indică un temperament coleric, o fire dornică de schimbare, mai ales pe plan afectiv. Dacă degetele de la picioare sunt uşor ascuţite, posesorul este o persoană nechibzuită, cu un stil de viaţă dezorganizat, în special în privinţa banilor.

Deşi uneori norocul este de partea sa, cu greu va reuşi să îşi atingă obiectivele. Degetele rotunjite indică o persoană sensibilă, care empatizează cu cei din jur şi e mereu gata să dea o mână de ajutor. Degetele uşor încovoiate semnifică o fire umilă şi obedientă, care preferă să le facă pe plac celorlalţi.

Arcul piciorului, un semn al destinului

Şi bolta plantară - concavitatea tălpii - spune multe despre personalitate. Despre cei cu talpa mai arcuită se spune că sunt persoane intelectuale şi idealiste, care vor trăi pe cont propriu toată viaţa şi vor culege roadele muncii lor. Dar, dacă bolta plantară nu este atât de pronunţată, înseamnă că posesorul este un om pragmatic. Va avea o viaţă liniştită, însă va fi supus unor provocări neaşteptate.

Citeşte şi: Deochiul, superstiţie sau realitate?

Şi culoarea contează

Un alt criteriu important în descifrarea misterioaselor căi ale destinului este dat de culoarea piciorului, prin comparaţie cu nuanţele pielii din zona gambei. Dacă piciorul este mai palid, înseamnă că posesorul este o persoană fragilă, care poate avea multe probleme de sănătate în viitor, mai ales în privinţa circulaţiei. Dacă piciorul are o tentă rozalie, acest lucru semnifică putere, încredere în sine, ba chiar şi aroganţă. De asemenea, zonele întunecate indică o rană emoţională sau o tristeţe în suflet, care nu poate fi depăşită.

Ştiai că...

... în medicina tradiţională chinezească, se crede că persoanele care păşesc apăsat şi calcă mai mult spre interior sunt oameni introvertiţi, care bat în retragere? De aceea, ei preferă stabilitatea şi rar îşi asumă riscuri.

... în momentele de tristeţe, oamenii îşi lasă toată greutatea pe partea din faţă a picioarelor? În acel loc în care există 26 de oase şi 3.000 de terminaţii nervoase. Se crede că în zona respectivă se acumulează cea mai mare parte din energia negativă.Recente

Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg
Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg