Atrage energia pozitivă în casă prin Feng Shui

1 81020 original jpg jpeg

Uneori, casa în care locuim este învăluită de o energie negativă care are efecte asupra noastră, însă putem să o schimbăm prin reguli Feng Shui. Potrivit filozofiei chinezeşti, există trei forţe majore care influenţează viaţa noastră, feng shui sau spaţiul nostru, fiind una dintre ele, explică Priya Sher, maestru Feng Shui pentru armonie.

„Feng Shui este despre călăuzirea, echilibrarea şi optimizarea energiei într-un spaţiu pentru a obţine cel mai mare beneficiu pentru cei care trăiesc în ea", spune Priya Sher. De aceea, iată 5 modalităţi de a utiliza principiile Feng Shui în casă pentru a atrage energia pozitivă:

Începe cu uşa

În primul rând, asigură-te că nu are nicio problemă - nu se aud sunete când o închizi şi o deschizi, este vopsită în totalitate. „O uşă stricată poate afecta armonia din casă”, spune maestrul Priya Sher. Apoi, pune la intrare un covor şi câte o plantă de o parte şi de alta a uşii pentru a ”invita” energia pozitivă. Ai grijă ca plantele să fie veşnic verzi şi udate.

Ia în considerare intrarea

Da, chiar dacă holul este foarte mic. Îndepărtează lucrurile care îţi sunt inutile şi lasă-le pe cele care îţi sunt necesare cu adevărat. De asemenea, este important ca pe dulapul de încălţăminte „să fie întotdeauna un odorizant de cameră/o lumânare cu aromă lemnoasă, ceea ce face ca energie să se înalţe şi să ajungă în toată casa”, mai notează maestrul Priya Sher.

Acordă mai multă atenţie living-ului

Camera de zi trebuie să fie mereu curată şi ordonată, astfel încât energia să poată pătrunde în toate colţurile. Plasarea unei veioze şi a lumânărilor pe o diagonală de la intrarea în casă poate activa vibraţia pozitivă, în timp ce plasarea unei fotografii de familie în colţul de vest al camerei va susţine unitatea familiei.

Dormitorul, un spaţiu liniştitor

Crează un spaţiu relaxant prin poziţionarea patului pe o diagonală vis-a-vis de uşă, pe un perete solid. Un tablou deasupra pe perete este de asemenea o idee bună, promovând ideea de siguranţă şi de echilibru general, mai spune Priya Sher.

Un aer romantic...

„În general, nuanţele liniştitoare (albastru, verde) sunt cele mai bune pentru dormitor, dar un strop de violet, roz sau roşu adaugă vibraţii romantice”, potrivit maestrului Priya Sher. Pernele şi pătura de nuanţe mai calde au şi ele un efecte pozitive. Mai mult, poţi pune pe masa din dormitor o lumânare şi să o aprinzi din când în când.Recente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg