Casele groazei. Au fost atât de înspăimântătoare, încât s-a ajuns la demolarea lor

1 ghosts g3c42bc2bb 1280 jpg jpeg

Dacă pereţii unor case ar putea vorbi, probabil ar ţipa de groază. Când o casă devine parte a unei investigaţii serioase de crimă, de multe ori, nu trece mult până când să apară vânătorii de fantome. În aceste cazuri, casele în care s-au petrecut crime în serie au fost pur şi simplu demolate, iar pe unele terenuri nu s-a mai construit nimic.

Unele case au avut un impact atât de mare asupra comunităţilor şi a celor care locuiau în apropierea lor, încât nu a mai rămas altă opţiune decât să fie făcute una cu pământul. Chiar şi după demolare, amintirile acelor locuri înfiorătoare, adevărate sălaşuri ale răului, n-au putut fi şterse din memoria colectivă. Localnicii încă mai vorbesc despre faptele inimaginabile care s-au petrecut în interiorul acelor locuinţe.

Nu s-a mai construit nimic pe locul casei unui cuplu care a îngrozit Marea Britanie

Myra Hindley şi Ian Brady sunt consideraţi de mulţi instrumente ale răului. Au reprezentat unul dintre cele mai infame cazuri din istoria criminalităţii britanice. La începutul anilor `60, au ucis 5 copii cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani. Cadavrele a 3 dintre victime au fost descoperite în mlaştinile Saddleworth, dar cuplul nu a dezvăluit niciodată unde se află trupurile celorlaltor victime. Hindley a murit în închisoare în 2002, iar Brady în 2017, iar rudele victimelor nu au mai avut niciodată pace.

Casa pe care ucigaşii o împărţeau în Cheshire, Anglia, acelaşi loc în care anchetatorii au găsit trupul ultimei lor victim, a rămas goală mulţi ani după ce cuplul a fost arestat. Nimeni nu a vrut să locuiască în locul în care doi dintre cei mai mari criminali din Marea Britanie au dormit fără mustrări de conştinţă. Casa a fost dărâmată în 1987, iar terenul a rămas gol de atunci încoace.

Un ucigaş a lăsat în urmă un loc blestemat

Tot în Marea Britanie, în Londra, nu mai este aceeaşi casă care era odinioară. În 1978, locul a fost reconstruit pentru ca amintirile îngrozitoare ale clădirii anterioare să poată fi uitate. În anii `40, criminalul în serie John Christie şi-a ascuns cadavrele victimelor lui în jurul casei, îngropându-le în grădină, ascunzându-le sub podele sau într-un perete din bucătărie.

În 1953, a fost arestat şi s-a descoperit că femeile tinere care apelaseră la el pentru întreruperea unor sarcini nedorite au fost ucise. Se crede că peste opt persoane şi-au pierdut viaţa în casa lui.

Citeşte şi:

Cele mai bântuite locuri din lume. N-ai îndrăzni să calci pe acolo!

În ciuda reclădirii unei locuinţe noi pe locul fostei case a groazei, influenţa răului n-a dispăru. Actualul proprietar a mărturisit: „Cred că locul este blestemat. Am avut numai ghinioane de când sunt aici şi au trecut deja 40 de ani. Şi sănătatea mea s-a şubrezit”.

Casa în care a fost iadul pe pământ pentru 3 fete

Ariel Castro a răpit trei tinere între anii 2002 şi 2004, pe când acestea aveau 14, 16 şi 20 de ani. Apoi le-a ţinut prizoniere la casa lui din Ohio, SUA. Victimele lui au devenit femei în timpul unui deceniu cât au stat în acea casă a ororilor.

Erau ţinute în întuneric, cu ferestrele acoperite cu scânduri. Castro le abuza în mod repetat, iar una dintre ele chiar a născut o fetiţă într-o piscină mică, gonflabilă.

În 2013, una dintre victime a reuşit să scape când Castro nu a închis uşa din interior. A strigăt după ajutor şi a alertat vecinii. Castro a fost arestat în aceeaşi zi, dar a trăit doar o lună în închisoare înainte de a se spânzura. A durat doar o oră şi 20 de minute pentru ca fosta lui casă să fie demolată în timp ce toţi cei aflaţi de faţă au aplaudat.

Povestea casei familiei Petit

Este atât de tulburătoare, încât a devenit una dintre cele mai cunoscute crime din istoria statului Connecticut din Statele Unite ale Americii. În 2007, medicul William Petit, soţia sa Jennifer şi fetele lor Hayley (17 ani) şi Michaela (11 ani), au suferit un atac brutal. Făptaşul, Steven Hayes, şi complicele lui, Joshua Komisarjevsky, au intrat în casă, lovindu-l mai întâi pe proprietar cu o bâtă de baseball, apoi i-au legat pe ceilalţi membri ai familiei, forţând-o pe Jennifer să meargă cu ei la bancă şi să retragă numerar.

Ea a reuşit să-l alerteze pe casierul băncii, dar familia Petit n-a fost ajutată la timp de poliţişti. În timp ce aceştia căutau o cale de a acţiona, mama şi fiicele au fost agrasate şi ucise în casă. William Petit a reuşit să scape în timp ce făptaşii au incendiat casa. Restul casei familiei a fost dărâmat, iar locul este acum o grădină realizată în amintirea familiei.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg