Ce actor şi-a ţinut Oscarul în vitrina magazinului părinţilor lui? Nu i-a schimbat locul 25 de ani!

1 james stewart jpg jpeg

S-au acordat nu mai puţin de peste 3.000 de statuete de aur din 1929 încoace! Şi cine ştie pe unde se află fiecare exemplar de Oscar în ziua de astăzi?! După cum susţine InStyle, Anna Paquin a dezvăluit că şi-a depozitat premiul câştigat la 11 ani, dorită rolului său din "The Piano", în dulapul ei, undeva prin spate, lângă cizmele pe care le deţine.

Oscarul luat de Kate Winslet pentru prestaţia sa din "The Reader", în 2009, stă bine-mersi în baia ei, în timp ce Alicia Vikander şi-a lăsat statueta la o prietenă, a cărei fiică este foarte încântată de noua ei “jucărie”, conform celor publicate de People.

Totuşi există un actor, din Vechiul Hollywood, ce-i drept, care a găsit un loc inedit în care să-şi păstreze mult râvnitul premiu. Despre cine este vorba?

Despre James Stewart, actorul apărut în western-uri şi pelicule regizate de Alfred Hitchcock. Jimmy este de mare succes şi-n ziua de azi, când întreaga lume îl urmăreşte în filmul "It's a Wonderful Life", difuzat cel mai adesea de Crăciun. Stewart a primit Oscarul în 1941, dar nu l-a păstrat pentru el, ci l-a dăruit cuiva drag, ca să-l expună cât mai frumos cu putinţă.

Jimmy Stewart a făcut senzaţie pe marele ecran timp de cinci decenii, primind, în toată cariera lui, nu mai puţin de cinci nominalizări la Oscar. În timp ce prima lui nominalizare, cea pentru rolul din "Mr. Smith Goes to Washington", din 1940, nu i-a adus mult doritul premiu, actorul a plecat acasă cu statueta de aur anul următor, când a fost recompensat pentru prestaţia sa din "The Philidelphia Story".

Conform The Washington Post, Stewart a primit un telefon dis-de-dimineaţă de la tatăl lui, a doua zi după decernarea Oscarurilor. În timpul conversaţiei avute la 4 dimineaţa, seniorul i-a spus fiului său: “Înţeleg că ai câştigat un soi de premiu. Ce e? O cupă, tavă sau ce? Oricum nu contează. Mai bine îl aduci aici la noi ca să-l punem în vitrina magazinului!”.

Magazinul familiei era, de fapt, o feronerie, un atelier cu scule, pe care rudele lui Jimmy l-au deschis încă din 1848. Actorul s-a conformat dorinţei părintelui său şi a dus Oscarul în Indiana, unde tatăl lui l-a pus în vitrină, ca să se mândrească cu reuşita fiului său. Şi nimeni n-a mişcat statueta de aur din vitrina magazinului timp de 25 de ani!

Foto - Rear Window (1954), Rope (1948), Bull Book and Candle (1958)Recente

Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg
Beyonce sursa  Instagram jpg