Ce dar ai primit de la Univers, în funcţie de ziua săptămânii în care te-ai născut

1 ziua nasterii darul destinului jpg jpeg

Tu ştii ce zi a săptămânii era când te-ai născut? Acest detaliu are semnificaţii aparte. Se spune că fiecare zi, de luni până duminică, a fost înzestrată cu un dar divin, care i-a fost oferit fiecărei persoane atunci când a venit pe lume.

Dacă nu ştii în ce zi a săptămânii te-ai născut, poţi afla simplu, căutând pe internet data naşterii tale. De exemplu, data de 25 iunie 1985 a picat într-o zi de marţi. După ce ai descoperit, iată cu ce dar ai fost înzestrat sau înzestrată:

Luni – Darul Cuvântului

Luni este o zi a începutului, a cuvântului şi a puterii de a începe o acţiune nouă. Luni este o zi benefică pentru a-ţi urma visurile şi a le pune în practică. Ziua de Luni aduce cu ea libertate, libertatea cuvântului şi a discursului. Potrivit ampress.ro, nu ezita să îţi exprimi exuberanţa, individualitatea, entuziasmul în faţa celorlalţi, chiar dacă uneori ai tendinţa de a te închide în tine. Darul cu care te-ai născut este darul Cuvântului, şi el trebuie împărtăşit.

El te va ajuta să deschizi numeroase porţi în viaţă. Ai abilitatea de a te face remarcat prin cuvânt, fie el scris. Cuvântul tău influenţează şi schimbă opinii, sprijină, pedepseşte, dar oferă şi afecţiune şi înţelegere. Ai o mare putere de persuasiune, eşti un bun orator şi şti cum să aplanezi conflictele.

Marţi – Darul Vieţii

Cei născuti marţi au fost înzestraţi cu Darul Vieţii. Viaţa este darul pe care trebuie să-l respecte şi să-l aprecieze cât mai mult. Lecţia lor de viaţă este aceea de a-şi stăpâni instinctele, orgoliile şi pornirile de agresivitate şi a se bucura cât mai mult de viaţă.

Trebuie să înveţe să acorde atenţie şi corpului fizic şi energiei care le parvine din surse exterioare. Puterea lor vine din viaţa a tot ceea ce îi înconjoară.

Citeşte şi: Mercur Retrograd, ameninţarea anului 2020. Zodiile care vor avea de suferit. Capricornul, pe listă

Miercuri – Darul Iertării

Miecuri este o zi a continuităţii, a mobilităţii, a exprimării, a informaţiei, a cumpătării, a puterii de a te adapta la zilele care vor urma. Miercuri mai este însă şi o zi a iertării, o zi a acceptării şi a împăcării.

Este o zi în care ajungi la pace cu trecutul, pentru a face pace cu viitorul şi a te integra la maximum în prezent. Este o zi benefică relaţiilor cu ceilaţi pentru că în această zi conexiunile cu cei din jur se realizează paşnic, armonios şi în ton cu vibraţia universală.

Dacă te-ai angajat în conflicte în celelalte zile ale săptămânii, Miercuri este ziua ideală pentru a le dizolva. Cei născuţi Miercuri sunt înzestraţi cu un dar care nu le este accesibil tuturor: Darul Iertării.

Chiar dacă au exprerimentat momente şi sentimente negative, au reuşit să treacă peste ele înţelegând că iertarea interioară este cheia către pace şi armonie.

Joi – Darul Cunoaşterii

Joi este ziua expansiunii, a elabărării, a auto-examinării şi a examinării celorlalţi. Ziua de Joi este benefică pentru a-ţi lărgi orizonturile şi a-ţi îmbogăţi cunoştinţele, învăţând, asimilând şi testând teritorii şi domenii neîncercate până acum.

Joi favorizează însuşirea informaţiilor şi consolidarea lor. Joi este totodată ziua beneficiilor, a încrederii, a generozităţii, dar şi a încercărilor de a accede metodele cunoaşterii interioare.

Ziua de Joi aduce cu ea şi o viziune aparte, un mod specific de a vedea şi de a percepe lucrurile care au loc în exterior. Cei născuţi Joi au dobândit un har aparte: Harul Cunoaşterii.

Au o mare putere de înţelegere a lucrurilor şi o intuiţie fantastică. Capacitatea lor de ajudeca situaţiile este una superioară. Văd şi simt ceea ce altora le scapă, reuşind să pătrundă chiar şi în acele straturi de sub suprafaţa spre care mulţi blochează accesul.

Citeşte şi: Primul horoscop al runelor 2020. Previziuni astrologice cu Mihai Voropchievici: Berbecul se îmbogăţeşte

Vineri – Darul Frumuseţii şi al Descoperirii de sine

Vineri este ziua în care se celebrează frumosul, iubirea de frumos, senzualitatea, bucuria de a trăi. Vineri este ziua în care importanţa acceptării şi a recunoaşterii propriei valori în ochii celorlalţi devine primordială.

Această zi este asociată cu prietenia, cu talentul şi cu aprecierea. Vineri este ziua în care îţi conştientizezi cel mai bine existenţa simţurilor. Vineri este o zi benefică artelor frumoase, plăcerii, flirtului, cooperării, îndrăgostirii şi construirii de relaţii.

Cei născuţi într-o zi de Vineri sunt înzestraţi cu un dar aparte: Darul de a putea vedea Frumuseţea din lucruri, darul de a vedea frumuseţea din ceilalţi oameni, încercând să o descopere şi să o valorifice şi pe cea din interiorul lor. Aceşti oameni s-au născut cu talente aparte pe care este bine să le pună în valoare.

Aceste talente, fie ele legate de muzică, pictură, dans, etc., aduc lumină şi frumuseţe în vieţile multora.

Sâmbătă – Darul Curajului

Sâmbătă este o zi a deciziilor, a dedicării, a sacrificiilor, a autoimpunerii, a restricţiei şi a tăcerii. Sâmbătă este o zi benefică analizării scopurilor şi acţiunilor tale şi a replanificării lor.

Sâmbăta aduce cu ea obiectivitate şi luciditate, şi atunci când vine vorba de analizarea de sine. Totodată Sâmbătata este conectată la ideea de repect, de stabilitate, de asumarea consecinţelor acţiunilor tale.

Totuşi, Sâmbăta şi şi ziua în care încerci să schimbi ceea ce ai făcut greşit. Nu este puţi lucru să ai curajul, să ai îndrăzneala, să ai voinţa şi să ai puterea de a nu ceda. Cei născuţi Sâmbăta au aceste lucruri.

Ei s-au născut caracterizaţi de Miracolul Curajului. Iar ambiţia şi dorinţa de a reuşi îi pot impulsiona să ajungă pe drumuri pe care nu a mai ajuns nimeni înainte.

Curajul le dă celor născuţi Sâmbăta noroc în viaţă şi reuşită în ceea ce şi-au propus. Nu se dau bătuţi cu una cu două, iar atunci când sunt loviţi, se ridică şi merg mai departe pe drumul pe care ştiu că trebuie să meargă.

Duminică – Darul Iubirii

Duminica este o zi a plenitudinii, a împlinirii, a finalizării. Este totodată o zi a creaţiei şi a inspiraţiei, o zi în caremintea şi sufletul ating saţietatea şi simt nevoia repausului.

Duminica este o zi benefică relaxării şi reîncărcării energetice şi spirituale, este o zi caracterizată prin echilibru, pace şi relaţii calde cu cei dragi.

Cei născuţi Duminica au venit pe lume cu darul care este, probabil, cel mai de preţ dintre toate darurile: Iubirea.Au o mare capacitate de iubire, iar iubirea lor se răsfrânge asupra persoanelor care se află în jurul lor.

Sunt veseli, şarmanţi precum razele de soare, alină, domolesc, binedispun, aduc cu ei şi împrăştie optismul oriunde se duc. Au harul de a aduce zâmbetul pe chipurile celor din jur şi de a le lumina ziua. Unii dintre aceştia posedă şi simţul umorului. Recente

caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg