Cele mai bizare lucruri văzute de astronauţi în spaţiul cosmic. OZN-uri care explodează şi raze cosmice

1 space jpg jpeg

Astronauţii văd atât de multe lucruri uimitoare în spaţiul cosmic, de la o puzderie de stele până la o privelişte uluitoare asupra Pământului. Uneori însă, ceea ce văd nu este doar incredibil, ci şi inexplicabil.

Există unele lucruri cu adevărat înfiorătoare pe care astronauţii le-au văzut în spaţiu. Unii au raportat că au văzut lumini ciudate sau OZN-uri. Te face să te întrebi dacă este adevărat sau doar mintea lor le-a jucat feste.

Aceste poveşti ciudate despre astronauţi dovedesc că spaţiul nu este pentru cei slabi de inimă. Unele lucruri ciudate pe care astronauţii le-au văzut par a da dreptate celor care au creat teorii ale conspiraţiei extraterestre. Această listă de lucruri ciudate pe care astronauţii le-au văzut te va face să pui la îndoială ce credeai până acum despre spaţiul cosmic.

Gordon Cooper a urmărit un glob verde care a apărut din întuneric

În timpul unei misiuni în jurul Pământului, este posibil ca astronautul Gordon Cooper să fi întâlnit mai mult decât nişte gunoaie spaţiale.

Aproape de sfârşitul călătoriei sale pe 22 de orbite din jurul planetei, a observat brusc un obiect verde, strălucitor, care se apropia de capsula de mercur în care zbura. De fapt, apropierea rapidă a obiectului a fost observată şi de cea mai apropiată staţie de urmărire din Muchea, Australia. „Cred că aceste vehicule extraterestre şi echipajele lor ne vizitează planeta. Majoritatea astronauţilor au fost reticenţi în a discuta despre OZN-uri. Am avut ocazia în 1951 să observ, în două zile, mai multe zboruri ale acestora. Aveau dimensiuni diferite. Zburau în formaţie de luptă, în general de la est la vest, peste Europa‟, a declarat astronautul.

Vladimir Kovalyonok a surprins ceva ce părea a fi explozia unui OZN

În anul 1981, generalul Vladimir Kovalyonok făcea parte dintr-un echipaj al staţiei spaţiale Salyut VI. „Când lucram la staţia orbitală Salyut, am văzut ceva ciudat pe hublou într-o zi. Obiectul era de mărimea unui deget. Am fost surprins să văd că era un obiect orbitant‟, a spus Kovalyonok.

A fost greu să se determine dimensiunea şi viteza obiectului. Partenerul săuh s-a pregătit să-i facă o fotografie, dar acel obiect neidentificat a explodat brusc. Au rămas doar nori de fum în urma lui. „Obiectul s-a împărţit în două piese interconectate. Părea o halteră. Am raportat imediat acest lucru‟, a spus el.

Neil Armstrong ar fi văzut o parcare a unui OZN

Neil Armstrong, pe lângă plimbarea pe lună şi rostirea unor cuvinte celebre, pare să fi fost şi printre primii astronauţi care au văzut nişte OZN-uri gigantice în spaţiul cosmic. Se zvoneşte că ar fi trimis un mesaj secret NASA în timpul misiunii Apollo 11 din 1969. Armstrong ar fi spus: „Erau uriaşi, domnule! Enormi! Oh, Doamne! Nu ţi-ar veni să crezi! Îţi spun că mai sunt alte nave spaţiale aici aliniate pe partea îndepărtată a marginii craterului! Sunt pe Lună, privindu-ne!‟.

Este una dintre multele, multe astfel de poveşti asociate cu prima aterizare lunară. Armstrong nu a comentat niciodată acest zvon, probabil pentru că pur şi simplu nu a existat o bază de fapt afirmaţiile potrivit cărora ar fi văzut vreodată astfel de lucruri.

Mai mulţi astronauţi au admirat spectacole de lumini orbitoare

În timpul misiunii Apollo 11, astronauţii au raportat că au văzut „bliţuri de lumină‟. Echipajele Apollo 12 şi Apollo 13 au fost avertizate despre acest lucru şi au raportat că au văzut şi explozii ciudate de lumină. Au fost efectuate experimente în următoarele patru misiuni Apollo pentru a încerca să afle ce au văzut.

NASA a stabilit că astronauţii observă raze cosmice. Nu vedem raze cosmice de pe Pământ, pentru că sunt absorbite de atmosfera noastră, dar fără acea barieră, astronauţii au văzut ceva ce nimeni nu mai avusese ocazia să admire până atunci.



Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg