Cele mai comune 5 vise care au o semnificaţie ascunsă

1 76398 original jpg jpeg

Tuturor ni se întâmplă să visăm lucruri obişnuite sau stranii, pe care să le interpretăm a doua zi ca pe nişte semne primite din partea Universului sau a Divinităţii. Totuşi, există unele vise care par a trece neobservate de către cei ce le visează, dar care ascund o semnificaţie extrem de importantă.

Zborul

Atunci când visezi că zbori înseamnă că viaţa ta va fi pusă sub semnul eliberării. E posibil ca tu să fii un spirit în căutare de libertate, pe care angajamentele sociale şi îndatoririle faţă de semeni să îl sperie. O altă interpretare a viselor în care îţi iei zborul poate fi aceea că te pregăteşti să fii iluminată, să treci la un alt nivel al vieţii tale, în care înţelepciunea şi introspecţia să fie cuvintele de ordine.

Pierderea dinţilor

Se spune că atunci când îţi pierzi dinţii înseamnă că îţi pierzi norocul. Se poate ca o întâmplare nefericită o să îşi facă loc în viaţa ta sau o să fii dezamăgită de unele persoane. Dacă visezi că i-ai pierdut pe toţi, ar fi bine să stai departe de concursuri şi competiţii, căci nu vei avea mari şanse.

Goliciune

Când te visezi goală în mijlocul unei mulţimi de oameni înseamnă că ai rămas fără puteri şi eşti extrem de vulnerabilă. Nu numai că poţi deveni ţinta unor atacuri din partea duşmanilor, ci şi viaţa ta poate fi în pericol. În ziua care succedă visul, ai grijă cu cine discuţi şi stai departe de conflicte.

Rătăcire

Dacă te-ai rătăcit în propriul vis şi nu găseşti nicio soluţie de ieşire înseamnă că nu ştii cum să mai faci faţă stresului şi problemelor din viaţa ta. Păstrează-ţi calmul şi apelează întotdeauna la intuiţie pentru a găsi luminţa de la capătul tunelului. O altă interpretare ar putea fi aceea cum că Universul te supune unor teste, pentru a vedea care sunt capacităţile tale şi cât de puternică eşti din punct de vedere emoţional.

Urmărită de umbre

Umbrele pot fi foarte periculoase în vis, căci prevestesc boala, moartea şi despărţirea. Dacă visezi că eşti urmărită de una sau mai multe umbre, înseamnă că eşti pe cale să te desparţi de cineva drag, care va continua să îţi urmărească viaţa. Tot umbrele reprezintă cele mai ascunse frici şi temeri ale tale, care te vor veghea până în momentul în care decizi să scapi de ele. Nu vei reuşi să faci acest lucru dacă fugi, ci doar dacă alegi să le înfrunţi cu mult curaj.Recente

Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg