Cele mai comune 5 vise care au o semnificaţie ascunsă

1 76398 original jpg jpeg

Tuturor ni se întâmplă să visăm lucruri obişnuite sau stranii, pe care să le interpretăm a doua zi ca pe nişte semne primite din partea Universului sau a Divinităţii. Totuşi, există unele vise care par a trece neobservate de către cei ce le visează, dar care ascund o semnificaţie extrem de importantă.

Zborul

Atunci când visezi că zbori înseamnă că viaţa ta va fi pusă sub semnul eliberării. E posibil ca tu să fii un spirit în căutare de libertate, pe care angajamentele sociale şi îndatoririle faţă de semeni să îl sperie. O altă interpretare a viselor în care îţi iei zborul poate fi aceea că te pregăteşti să fii iluminată, să treci la un alt nivel al vieţii tale, în care înţelepciunea şi introspecţia să fie cuvintele de ordine.

Pierderea dinţilor

Se spune că atunci când îţi pierzi dinţii înseamnă că îţi pierzi norocul. Se poate ca o întâmplare nefericită o să îşi facă loc în viaţa ta sau o să fii dezamăgită de unele persoane. Dacă visezi că i-ai pierdut pe toţi, ar fi bine să stai departe de concursuri şi competiţii, căci nu vei avea mari şanse.

Goliciune

Când te visezi goală în mijlocul unei mulţimi de oameni înseamnă că ai rămas fără puteri şi eşti extrem de vulnerabilă. Nu numai că poţi deveni ţinta unor atacuri din partea duşmanilor, ci şi viaţa ta poate fi în pericol. În ziua care succedă visul, ai grijă cu cine discuţi şi stai departe de conflicte.

Rătăcire

Dacă te-ai rătăcit în propriul vis şi nu găseşti nicio soluţie de ieşire înseamnă că nu ştii cum să mai faci faţă stresului şi problemelor din viaţa ta. Păstrează-ţi calmul şi apelează întotdeauna la intuiţie pentru a găsi luminţa de la capătul tunelului. O altă interpretare ar putea fi aceea cum că Universul te supune unor teste, pentru a vedea care sunt capacităţile tale şi cât de puternică eşti din punct de vedere emoţional.

Urmărită de umbre

Umbrele pot fi foarte periculoase în vis, căci prevestesc boala, moartea şi despărţirea. Dacă visezi că eşti urmărită de una sau mai multe umbre, înseamnă că eşti pe cale să te desparţi de cineva drag, care va continua să îţi urmărească viaţa. Tot umbrele reprezintă cele mai ascunse frici şi temeri ale tale, care te vor veghea până în momentul în care decizi să scapi de ele. Nu vei reuşi să faci acest lucru dacă fugi, ci doar dacă alegi să le înfrunţi cu mult curaj.Recente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg