Conversaţii regale scandaloase, surprinse de cititorii pe buze. Harry, în ziua nunţii lui: „Trebuie să beau ceva!”

7 printul harry megham markle wedding day shutterstock 1096947959 jpg jpeg

În ciuda faptului că bifează numeroase apariţii publice şi par deschişi multor subiecte de discuţie, membrii familiei regale britanice au devenit, de-a lungul timpului, experţi în a ţine secrete şi-a nu-şi etala opiniile personale. Însă, în acelaşi timp, există specialişti care le urmăresc fiecare mişcare şi le cântăresc fiecare vorbă. Chiar aşa, ce spun oare Regeina sau prinţii de la palat atunci când nu-i aude nimeni?

Toate declaraţiile lor sunt întoarse pe toate păriţile de presă şi public, aşadar sunt alese cu atenţie, iar comentariile personale, limitate la minimum. Totuşi putem afla de la cititorii pe buze ce spun regalităţile atunci când sunt singure. Iată ce conversaţii spumoase au descoperit ei! În martie 2020, Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au încheiat ultimele responsabilităţi regale înainte de-a ieşi complet din familia regală. Chiar în timpul ultimei lor apariţii în calitate de membri seniori ai monarhiei britanice, la un eveniment anual, denumit Commonwealth Service, organizat la Westminster Abbey, cititorii pe buze au stat cu ochii pe ceilalţi membri ai familiei regale, pentru a depista eventuale comentarii cu privire la turneul de „Adio!” al Ducilor de Sussex.   În cartea Battle of Brothers, istoricul regal Robert Lacey a scris cea mai lungă frază pe care cititorii pe buze au reuşit s-o desluşească între Prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton. „Dăm atâta mâna cu oamenii, încât a devenit de-a dreptul ciudat!”, a spus William adăugând: „O să avem nevoie de mult dezinfectant după toată chestia asta!” Acest comentariu poate fi considerat normal în ziua de astăzi, când restriecţiile anti-Covid sunt în vigoare, însă atunci încă nu se punea problema de igienizarea regulată a mâinilor.

Se pare că ultimul turneu regal al Ducilor de Sussex a fost evenimentul cel mai citit pe buze din istoria regală recentă. Conform celor publicate de Telegraph, Harry i-a spus lui Meghan doar atât: „Bună, Harry!”, făcând cel mai probabil referire la faptul că fratele lui nu-l salutase cu acel prilej. Iar reacţia lui Meghan a fost un zâmbet acru.  

stanga
dreapta
2 1 kate si william shutterstock 1628782402 jpg jpeg
3 printul harry nunta shutterstock 1094144864 jpg jpeg
5 kate si william shutterstock 436244290 jpg jpeg
6 meghan si harry shutterstock 1610159752 jpg jpeg
8 regina shutterstock 106042460 jpg jpeg

La nunta lui Harry cu Meghan, din mai 2018, s-a surprins o conversaţie puţin mai lungă. Se pare că mirele s-a îndreptat spre mireasa lui şi i-a spus încet, în timp ce amândoi salutau mulţimile din caleaşca lor: „Am nevoie să beau ceva!”

La Summitul G7 din 2021, un cititor pe buze a depistat un schimb de replici între prim-ministrul britanic şi monarh. Când Johnson a întrebat-o pe Regină cum se simte, Majestatea Sa a fost surprinzător de sinceră: „E tare ciudat, nu-i aşa?” Şi acesta n-a fost singurul ei comentariu franc: „Ar trebui să arătăm de parcă ne-am simţi bine?”, la care prim-ministrul i-a răspuns: „Da. Ne simţim bine în ciuda aparenţelor...”

Foto - ShutterstockRecente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg