Crezi în noroc? Cu gândul îl obţii

1 77787 original jpg jpeg

Unii se consideră norocoşi, în timp ce alţii ar face orice să câştige, măcar o dată, un lucru sau să iasă dintr-o situaţie limită teferi şi nevătămaţi. Dacă te-ai întrebat vreodată ce ai putea să faci pentru a avea mai mult noroc, ai fi surprinsă să afli că puterea gândului poate fi cel mai mare aliat al tău.

Cum atragi norocul?

Norocul pică din cer, dar şi-l mai face omul şi cu mâna lui. Fii optimistă, fii deschisă la noi oportunităţi şi norocul va fi de partea ta, cel puţin aşa susţin psihologii. După ani de zile de studii şi interviuri cu sute de voluntari de diverse vârste şi credinţe, specialiştii au ajuns la concluzia că norocul este strâns legat de personalitate şi de modul de a gândi. Aşadar, există câteva reguli pe care trebuie să le ai în vedere, dacă vrei ca norocul să fie mereu de partea ta.

Păstrează-ţi optimismul

E bine ca, indiferent de situaţia în care te afli, să ai o atitudine pozitivă. Altfel spus, e important să vezi întotdeauna partea plină a paharului sau, dacă e aproape gol, să faci tot posibilul pentru a-l umple. Poate sună uşor, dar e destul de dificil să îţi păstrezi entuziasmul, mai ales dacă eşti genul de persoană sensibilă. Antrenează-ţi mintea să gândească cu ajutorul fericirii, a norocului şi nu rata nicio oportunitate.

Ascultă-ţi intuiţia

Ţi s-a întâmplat vreodată să te simţi norocoasă când ai cumpărat un loz şi să câştigi? Psihologii sunt de părere că intuiţia, mai bine spus subconştientul, ne poate ghida adesea spre şansele norocoase. În situaţiile dificile sau provocatoare, ascultă-ţi instinctul şi ia aminte la mesajele vocii interioare. De cele mai multe ori, acel presentiment că trebuie să iei o anumită decizie ca să îţi fie bine, în pofida tuturor, îţi va scoate norocul în cale… că vorba aceea “ce-i al tău, e pus deoparte”.

Nu te gândi nicio clipă la ghinion

Când te gândeşti la ghinion, nu faci decât să îl atragi asupra ta. Persoanele norocoase sunt acelea care au un optimism de neoprit şi nu se dau niciodată bătute. Învaţă din greşeli, ia-o de la capăt şi soarta se va schimba. Oricât de greu ar fi, întotdeauna vin şi vremuri mai bune. Nu degeaba există zicala „tot răul spre bine“.

Fii tu însăţi

Când încerci să pari o altă persoană, norocul trece pe lângă tine, iar şansele să reapară sunt destul de mici. Încearcă să nu îţi schimbi gândirea pe parcursul timpului şi să nu te laşi influenţată de persoanele din viaţa ta.Recente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg