Cu lapte, neagră sau instant? Felul de cafea preferat spune multe despre personalitatea ta

1 cafea shutterstock 754012918 jpg jpeg

Cafeaua înseamnă, pentru unii, acel plus de energie de care au nevoie mai ales dimineaţa, în schimb, pentru alţii, reprezintă acel moment de răsfăţ al zilei, rutina care le face plăcere zi de zi. Indiferent de motivul pentru care o bem, cafeaua poate fi diferită, în funcţie de gustul nostru, şi ne poate da de gol felul nostrum de a fi.

Unii preferă cafeaua fierbinte, cu puţin lapte şi două linguriţe de zahăr. Alţii o beau neagră, pentru a-i simţi gustul intens. Cum îţi place ţie şi ce spune băutura ta preferată despre tine?

Cafeaua neagră

Dacă eşti mare consumator de cafea neagră, eşti de modă veche, îţi place rutina şi nu găseşti nimic rău în a face acelaşi lucru zi de zi. Eşti răbdător şi eficient, indiferent de situaţie, iar cei din jurul tău apreciază acest lucru la tine. Ai o anumită ordine în care îţi bifezi ceea ce ai de făcut şi o singură abatere de la rutina mult îndrăgită îţi poate strica ziua.

Cafeaua rece

Eşti dispus să încerci lucruri noi, să mergi în locuri necunoscute şi să întâlneşti oameni străini, pe care să încerci să-i cunoşti. Eşti de părere că lumea are multe de oferit şi nu-ţi propui decât să profiţi de oportunităţile care-ţi ies în cale. Eşti sociabil şi înconjurat, de cele mai multe ori, de oameni. Însă, la fel de bine, te poţi grăbi să iei anumite decizii. Totuşi graba ta nu e sfârşitul lumii, poate fi confundată cu spontaneitate şi atunci ce e aşa grav în a acţiona pe loc şi-a trăi intens fiecare secundă?!

Cafea cu lapte

Confortul e totul pentru tine. Nu e nimic mai bun pe lumea asta decât o cafea de cafea dulce şi fierbinte şi o carte bună sau un film care te prinde din prima, nu? Tinzi să le faci oamenilor pe plac şi le sari, tot timpul, în ajutor celor de lângă tine. Dar, nu uita, există destui profitori pe lumea asta, care se pot folosi de generozitatea ta. Totuşi, înveţi, pe zi ce trece, unde să trasezi limite, unde să refuzi politicos şi să te concentrezi şi pe tine, nu numai pe ei, nu-i aşa?

Cafea instant

Iei fiecare zi aşa cum e, nu-ţi faci planuri măreţe şi, astfel, nici nu rişti mari dezamăgiri. Nu-ţi place să te stresezi prea mult, dar acest lucru nu e de apreciat atunci când chiar ai ceva de făcut care nu suportă amânare. Tinzi să amâni la nesfârşit lucrurile, ceea ce poate deveni o problemă atât pentru tine, cât şi pentru cei din jurul tău. Avantajul personalităţii tale este că te bucuri de prezent. Nu-ţi pasă că pari egoist în ochii multora. Dacă nu-şi doresc compania ta, se pot lipsi de ea. Dacă apreciază pe cineva relaxat, te pot căuta oricând. Tu eşti disponibil. 

Foto - Shutterstock



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg