Culoarea ochilor îţi dictează personalitatea

1 77125 original jpg jpeg

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului şi că atunci când cineva îşi doreşte să afle mai multe despre tine, e suficient să te privească în ochi şi să îşi dea seama ce fel de persoană eşti. Mai mult, se pare că nuanţa ochilor te dă de gol şi îţi dezvăluie personalitatea.

Ochii negri

Negri jpg jpeg

Unul dintre cele mai interesante lucruri despre ochii negri este acela că sunt foarte rari. De fapt, acele persoane au ochii de un căprui intens şi foarte închis şi sunt considerate misterioase, pline de farmec şi intuiţie. În ei te poţi încrede în totalitate. Chiar dacă sunt secretoşi din fire, le place să se împrietenească şi au răbdarea de a-i asculta pe ceilalţi. Când intră într-o relaţie, sunt loiali până la sfârşit. Sunt muncitori şi pasionaţi de ceea ce fac, aşa că îşi vor îndeplini cu success obiectivele.

Ochii căprui

Caprui jpg jpeg

Este cea mai întâlnită culoare a ochilor, la nivel mondial. Însă asta nu înseamnă că persoanele care posedă aceşti ochi sunt mediocre, ci din contră, acestea au un grad sporit de atractivitate şi încredere. Este o culoare puternică, asociată cu elementele naturii şi ale pământului, lucru ce le amplifică pozitivismul şi creativitatea. Sunt oameni independenţi, politicoşi, grijulii şi foarte prietenoşi, deşi uneori au tendinţa să cadă pradă egoismului şi aroganţei. Sunt extrem de determinaţi în ceea ce au de făcut, aşa că îşi setează foarte clar obiectivele pe care le au de îndeplinit.

Ochii verzi

Verzi jpg jpeg

Persoanele înzestrate cu ochii verzi sunt considerate de-a dreptul superbe, asta pentru că nuanţa ochilor lor conferă o stare de linişte şi de relaxare. Firi excentrice şi nonconformiste, sunt învăluite într-o aură de mister, pe care o folosesc ca un atuu când îşi doresc să cucerească. Oamenii cu ochii verzi sunt pasionaţi de o mulţime de lucruri şi reuşesc să găsească frumuseţea în nimic. Uneori, au tendinţa să devină extrem de geloşi pe ceilalţi, lucru care le poate strica chiar şi prietenii solide.

Ochii albaştri

Albastri jpg jpeg

Atât femeile, cât şi bărbaţii cu ochii albaştri sunt consideraţi speciali, asta pentru că te cuceresc de la prima vedere. În general, sunt consideraţi oameni cu suflet mare, optimişti şi altruişti, însă există şi câteva excepţii. În cazul femeilor, se poate spune că unele sunt atât de răutăcioase încât ar fi în stare să rupă relaţiile cu cei apropiaţi pentru a-şi îndeplini scopurile. De asemenea, multe dintre ele nu sunt de încredere, mai ales când vine vorba de relaţiile de cuplu. Cu o inteligenţă ieşită din comun, femeile cu ochi albaştri ar putea să facă parte din organizaţii mondiale şi să ocupe o poziţie de lider.

Ochii turcoaz

Turcoaz jpg jpeg

Este o combinaţie de verde şi albastru întâlnită destul de des, mai ales în rândul tinerilor. Despre aceste persoane, se spune că sunt curajoase, cu spirit liber şi extrem de harnice. Le place să înveţe lucruri noi şi se descurcă în viaţă. De asemenea, acestea sunt considerate cele mai norocoase.Recente

Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg