Culori care atrag banii. Poartă-le cât mai des și ai putea scăpa de grija zilei de mâine

Fiecare culoare are energia ei care poate atrage dragostea, sănătatea sau banii. Află care sunt acele culori care atrag banii și vezi care ți se potrivește în funcție de stilul tău vestimentar!

image

Există o mulțime de moduri de a avea mai mulţi bani şi mai mult succes. Una dintre ele este să porţi anumite culori care atrag bunăstarea, cum este auriul, asociat cu succesul. Purtarea acestei culori sau aşezarea în interiorul casei a unor decoraţiuni aurii poate rezolva unele dintre problemele legate de datorii, potrivit tradiţiei chineze.

După vechile practici Feng Shui, se pune un portofel lângă obiectele de decor aurii pentru a absorbi energia pozitivă a decoraţiunii și a atrage banii. Celor care au probleme financiare li se recomandă să aprindă o lumânare de aur. Nu doar auriul atrage norocul la bani, ci şi alte culori calde.

Culori care atrag banii - Galbenul te face mai creativ

O altă culoare care atrage banii este galbenul. Despre aceasta se spune că ar spori creativitatea. Energia ei pozitivă schimbă în bine starea de spirit a oricui. Această culoare atrage oportunitățile de afirmare și este o modalitate uimitoare de a vedea cum visele tale prind viață.

Te-ar mai putea interesa: Ce este vaza abundenţei şi cum îţi poate aduce noroc la bani

Roșul sporeşte încrederea în forţele proprii

Ai observat că dacă porţi roşu te simţi mai încrezător, mai puternic? Culoarea roșie este asociată cu puterea. În China, se crede că roșul este culoarea abundenței și a bogăției. Probabil de aceea se folosesc adesea decoraţiuni roşii. Pentru a atrage succesul şi norocul la bani, poţi fie să porţi accesorii sau piese vestimentare de culoare roşie, mai ales în zilele în care te simţi nesigur, fie să alegi obiecte de decor sau accesorii pentru casă roşii, cum ar lenjerie de pat, prosoape, cuverturi ori draperii.

image

Citeşte şi: Tehnici feng shui pentru noroc la bani

Portocaliul te reechilibrează

O altă culoare care îţi dă încrederea de a face față unora dintre cele mai grele provocări este portocaliul. Despre aceasta, tradiţia chineză arată că aduce prosperitate. Mai mult, cei care poartă un accesoriu portocaliu la întâlnirile importante inspiră putere, dar şi blândeţe, echilibru emoţional, deoarece portocaliul aduce o energie echilibrată.

FOTO: Shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg