Tehnici feng shui pentru noroc la bani

1 76466 original jpg jpeg

Casa este locul care ne reprezintă perfect şi care poate spune foarte multe despre cei care locuiesc în ea. Tehnicile feng shui ne învaţă cum să facem ca spaţiul în care locuim să fie încărcat de o energie bună, care să atragă prosperitatea în viaţa noastră.

Şi cum banii sunt un aspect pe care nu ai cum să-l neglijezi, învaţă ce tehnici feng shui să aplici pentru a-i atrage în viaţa ta. În primul rând, trebuie să ai, într-o formă sau alta, în casă, cele trei elemente ale prosperităţii şi anume Apa, Lemnul şi Pământul. Dincolo de aducerea lor în casă este foarte important să crezi în ele. Iată cele mai populare tehnici feng shui pentru a avea noroc la bani:

Cumpără o plantă a prosperităţii

Un bambus norocos sau o plantă care purifică aerul, cumpără-ţi o astfel de plantă despre care tehnicile feng shui spun că atrag banii.

Oglinzi sau imagini cu apă

Un alt mod de atragere a norocului financiar este de a avea în casă o oglindă mare sau un tablou sau o fotografie cu apă, important este ca apa reprezentată în ea să fie limpede. Fiindcă apa este esenţa vieţii şi elementul care hrăneşte şi face ca vegetaţia să crească, în tehnicile feng shui aceasta este elementul esenţial al atragerii prosperităţii.

Alege piese de mobilier simbolice

Alege forme rectangulare care să reprezinte lemnul, pătrate pentru pământ şi curbate pentru apă.

Alege anumite culori

Verde, maro, albastru, galben şi negru sunt culorile care ar trebui să se regăsească în locuinţa ta pentru a atrage norocul la bani, potrivit specialiştilor în feng shui. AI grijă însă, trebuie să aplici doar accente de culoare, nu să vopseşti o întreagă cameră în aceste nuanţe.

Ai grijă ca în casă să miroase tot timpul frumos

Foloseşte lumânări parfumate, cumpără un buchet de flori, ascultă muzică, toate acestea sunt elemente minore care activează energia pozitivă şi atrag bunăstarea în viaţa ta.

Sursa foto: fengshuimasterconsultant.com