Cum a ajuns marele producător muzical Quincy Jones să participe la propria înmormântare

1 1 quincy jones shutterstock 1196748613 jpg jpeg

A vândut milioane de albume în întreaga lume, a lucrat îndeaproape cu Frank Sinatra şi a produs trei dintre cele mai bune albume ale lui Michael Jackson, dar şi diverse emisiuni TV şi filme. În cariera sa întinsă pe 70 de ani, faimosul producător, compozitor, dirijor şi cântăreţ a primit un număr record de nominalizări Grammy – 80 la număr – şi a câştigat 28 de astfel de premii. Însă nu numai realizările lui profesionale au atras atenţia publicului şi a presei, ci şi anumite aspecte din viaţa lui privată.

Câştigătorul premiilor Emmy, Grammy, Oscar şi Tony este producătorul celui mai bun album pop din istoria muzicală, magnatul media pe care toate lumea îl ştie în showbizul american, un filantrop neobosit, tată a 7 copii şi iubitul a nu mai puţin de 22 de femei (cum se lăuda chiae el în 2018). OK, le-a făcut pe toate. Însă cum de-a ajuns să participe la propria înmormântare?

În 1974, Jones a avut două anevrisme cerebrale, lucru care îi punea serios viaţa în pericol. După discuţii îndelungate cu medicii, familia şi prietenii ştiau că trebuia să se pregătească pentru ce era mai rău şi s-au apucat să-i organizeze înmormântarea.

În mod complet surprinzător, Quincy a supravieţuit operaţiei prin care a trecut şi, simţindu-se mai bine după întreaga procedură, a insistat ca toate planurile făcute de familie să nu fie anulate şi chiar să participe şi el la ceremonia funerară organizată în onoarea lui.

Înmormântarea lui Quincy Jones a avut loc în Shrine, Los Angeles, iar medicul care-l avea în grijă atunci pe marele producător a acceptat să-l lase pe pacientul său VIP să participe la propria ceremonie de „Adio!”, însă doar însoţit de el, în caz că i s-ar fi făcut rău şi ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale imediate.

Jones a povestit ulterior celor de la Newsweek că a fost destul de complicat să nu se lase copleşit de emoţie „atunci când îi vedeam pe Marvin Gaye, Sidney Poitier, Richar Pryor şi Sarah Vaughn cum îmi aduceau osanale”.

Totuşi a reuşit să treacă şi peste acel moment şi să le supravieţuiască celor mai mulţi din preajma lui. „Am pierdut 174 de prieteni numai în 4 ani...”, a declarat el ulterior. „Iar cei mai mulţi dintre ei erau mai tineri decât mine”, a precizat producătorul de 88 de ani, care a luat, ulterior, decizia de-a nu mai participa la înmormântările celor dragi.

Foto - ShutterstockRecente

ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg