Cum a devenit Juji din căţel obişnuit vedetă pe Instagram

1 juji jpg jpeg

Juji era un câine obişnuit, până în ziua în care stăpânului lui i-a venit ideea să-l tranforme în uriaş. Fotograf de profesie, Christopher Cline a ajuns să fie cunoscut în lumea întreagă datorită proiectului său amuzant de a transforma, cu ajutorul Photoshop-ului, animalele mici în perosonaje de dimeniuni ireale.

Obiectul principal al poveştilor sale fotografice este câinele lui Juji din rasa Goldendoodle, în vârstă de 6 ani. Acesta l-a însoţit în aventura vieţii lui prin Minnesota.

juji dog jpg jpeg

,,Sincer, am vrut doar să fac ceva creativ în timpul iernilor reci şi din Minnesota. Niciodată în visele mele cele mai sălbatice nu mi-am imaginat că ceea ce am făcut cu Juji se va transforma într-o carieră”, a scris Christopher pe contul său de Instagram.

juji paduren jpg jpeg

Aventurile incredibile ale lui Juji şi ale proprietarului său vesel sunt foarte îndrăgite de public şi au deja 243 de mii de urmăritori pe Instagram. Juji este un câine fermecător al rasei Goldendoodle, de care este imposibil să nu te îndrăgosteşti. În viaţa reală, este cel mai obişnuit câine. Iar de câteva luni are un nou prieten, Jasper, cu care se înţelege de minune.

Jasper si Juji în mărime naturală

juji si jasper jpg jpeg

Jasper si Juji la magazin în vreme de pandemie

juji carantina jpg jpeg

Proiectul creativ al lui Christopher durează deja de 5 ani.

,,Când am început pentru prima dată acest lucru a fost doar pentru amuzament. A fost atât de distractiv şi atât de multe lucruri s-au întâmplat pentru noi de când am început călătoria. Am văzut lucrările noastre publicate peste tot în lume, am întâlnit şi am lucrat pentru oameni de pe fiecare continent (1 din Antarctica), am fost călcaţi de o vacă, am primit un telefon de la Casa Albă (administraţia Obama), am fost la spectacole TV şi la Radio, Ashton Kutcher şi alţii au distribuit fotografiile mele, iar acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante lucruri care ni s-au întâmplat! Dar stai ... cea mai bună parte este că am reuşit să împărtăşim toată această călătorie cu voi.”, a scris fotograful într-o postare aniversară.

tort n jpg jpeg

Mai citeşte şi: Cea mai mare pisică din lume trăieşte în Australia, cântăreşte 15 kilograme şi mănâncă numai carne de cangur

juji3 jpg jpeg

Mai citeşte şi: Când l-a adoptat era doar un mic ghemotoc de blană. Un an mai târziu, câinele a devenit mai mare decât stăpâna lui

juji 2 jpg jpeg

Sursa foto: https://www.instagram.com/christophercline/Recente

Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg