Cum depozitezi corect avocado. Sigur şi tu faceai această greşeală până acum

Cum depozitezi corect avocado  Sigur şi tu faceai această greşeală până acum jpeg

Se spune că avocado ar fi cel mai hrănitor fruct din lume, probabil de asta şi ţie ţi s-a întâmplat să îţi rămână o jumătate, iar până a doua zi să nu mai fie bună de nimic. Poţi profita la maxim de beneficiile sale, dacă ştii să îl depozitezi corect. Iată ce trebuie să faci atunci când ai cumpărat un avocado necopt sau când ţi-a rămas jumătate.

Caracterizat prin centrul său verde şi textura moale, cremoasă, avocadoul este un aliment provenit din America Centrală, care a fost evaluat de secole pentru proprietăţile sale nutriţionale şi cosmetice multiple. Datorită cantităţii mari de acizi graşi esenţiali găsiţi atât în interiorul cât şi în exteriorul acestui fruct, există nenumărate remedii naturale uimitoare cu avocado.

Pe lângă faptul că oferă o aromă delicioasă mai multor reţete, avocado are efecte pozitive asupra sănătăţii cardiovasculare, cognitive şi metabolice. Cel mai important este faptul că poţi profita de fiecare parte a fructului, mai ales când îl foloseşti pentru a prepara remedii naturale.

Avocado este unul dintre cele mai populare alimente, fiind perfect pentru micul dejun, prânz si cină. Cu toţii ştim faptul că acesta nu rezistă mult timp dacă alegem să nu îl mâncam pe tot deodată.

Încearcă această reţetă de salată de pui cu avocado

Avocado se poate ţine în frigider până la doua săptămâni, dar întreg, nu tăiat. Dar ştii să îl depozitezi corect? Poţi beneficia de beneficiile sale mult timp, dacă ştii cum să îl păstrezi.

Dacă ai cumpărat un avocado necopt, poţi accelera procesul de coacere fără a deteriora pulpa. Tot ce trebuie să faci este să îl pui într-o pungă groasă din hârtie sau să-l înveleşti într-un ziar şi să-l laşi la temperatura camerei până când se coace.

Pentru a păstra o jumătate de avocado a frigider, este important să ţineţi sâmburele la locul lui, pentru a proteja miezul împotriva oxidării. Se stropeşte miezul cu zeama de lămâie şi se aşează într-un vas din sticlă sau plastic, închis ermetic.Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg