Cum să descoperi ce ai fost în viaţa anterioară?

1 76140 original jpg jpeg

Credinţa în reîncarnare este mai mult decât o simplă idee. Sufletul este călător şi păstrează cu el energia fiecărei amintiri.  Dacă ai convingerea că sufletul tău a călătorit şi în alte lumi, află cum îţi dai seama cine anume ai fost într-o viaţă anterioară? Ai fi surprinsă de ceea ce poţi descoperi!

Observă ce anume îţi stârneşte nostalgia

Dacă ai anumite lucruri, pasiuni sau interese de care ţi-e dor şi pe care ţi le aminteşti frecvent, înseamnă că poţi să îţi dai seama ce ai fost într-o viaţă anterioară. Spre exemplu, dacă eşti nostalgică faţă de piramidele Egiptului antic, ar putea fi un indiciu cum că în viaţa ta anterioară ai fost un locuitor al locului.

Fii atentă la repetiţiile din vis

Atunci când visezi lucruri care se repetă, e bine să le interpretezi. S-ar putea să fie indicii despre trecutul tău spiritual. Spre exemplu, dacă visezi că eşti abandonată de unele persoane, fără motiv, s-ar putea să porţi cu tine o suferinţă provocată de o trădare sau de teama de a fi singură pe veci.

Setează-ţi obiective şi principii

Se spune că eşti, ai fost şi vei fi ceea ce îţi doreşti. Dacă îţi setezi mereu obiective şi ştii ce vrei de la viaţă, înseamnă că eşti o persoană hotărâtă şi aşa ai fost şi în trecut. În schimb, dacă obişnuieşti să nu iei decizii la timp, eşti nehotărâtă şi nu ştii ce vrei cu adevărat, e posibil ca acest lucru să îţi spună câte ceva despre personalitatea ta din trecut.

Vezi ce oameni ai în jurul tău

Dacă îţi place să fii mereu în centrul atenţiei şi eşti înconjurată de prieteni, e posibil ca într-o viaţă anterioară să fi fost un conducător iubit de poporul său. În schimb, dacă eşti o fiinţă solitară şi stârneşti antipatia celor din jur, s-ar putea să fii influenţată toată viaţa de istoricul tău spiritual.

Priveşte-te des în oglindă

Foloseşte reflexia ta ca un punct energetic, care să îţi permită să meditezi. Dacă te vei analiza cu atenţie şi vei fi conştientă de puterea pishicului, vei reuşi să te exprimi mai bine cu ajutorul trăirilor. După starea de meditaţie, e posibil să îţi apară în minte flash-back-uri din trecut, care să îţi permită să îţi dai seama cine ai fost cu adevărat într-o viaţă anterioară.



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg