Cum scapi de blestemele din familie?

1 75527 original jpg jpeg

Există momente în care nu orice rudă îţi vrea binele. Atunci când simţi o energie negativă provenită din partea semenilor înseamnă că e momentul să te aperi, pentru ca starea ta psihică să nu aibă de suferit.

Ce este karma familiei?

Karma familiei reprezintă energia transmisă din moşi strămoşi şi poartă cu ea atât vibraţii pozitive, cât şi negative. Fără ca măcar să îţi dai seama, această energie poate afecta felul în care interacţionezi cu membrii familiei. Dacă te consideri o persoană sensibilă, care e uşor afectată de orice dispută şi tot ce i se întâmplă în jur, înseamnă că porţi cu tine un blestem, o năpastă care te va însoţi toată viaţa.

Cum o descoperi?

Există mai multe indicii care îţi pot arăta că această karmă a familiei, care funcţionează ca un blestem moştenit, ţi-a fost special predestinată. Dacă eşti cea mai sensibilă persoană din familie sau dacă ai aspiraţii înalte şi puternice din punct de vedere spiritual înseamnă că poţi fi mult mai uşor expusă unui blestem. În plus, dacă din primii ani de viaţă şi până în prezent te-ai simţit o persoană total diferită faţă de ceilalţi membrii ai familiei tale, înseamnă că ai atras involuntar o energie negativă. De asemenea, se poate, de multe ori, să te fi simţit rău fără nicio explicaţie logică sau starea ta de dispoziţie să se schimbe brusc. Se pare că motivul ar fi acela de a purta pe umeri o greutate emoţională, un cumul de energii negative şi resentimente din trecutul familiei tale.

Cum o îndepărtezi?

Unii susţin că blestemul este efficient doar dacă victima crede în el. Nu toată lumea va rezona cu tine atunci când va descoperi că eşti o altfel de persoană. Din contră, s-ar putea să te considere o fiinţă ciudată. De aceea, e nevoie de multă introspecţie şi meditaţie pentru a scăpa de un blestem. Alege să te îndepărtezi, o perioadă, de rudele pe care nu le consideri apropiate şi care simţi că sunt vinovate de transmiterea energiilor negative şi încearcă să comunici mai mult cu eul interior. Puterea se află în mintea ta, acolo unde se stabilesc conexiunile, se adună şi se eliberează energiile.

Pietrele te protejează

Dacă simţi că nu e suficient, poartă cu tine o amuletă sau un cristal potrivit zodiei tale, care să te apere de răutăţi spirituale. Înainte să le porţi, e necesar să le descarci într-un bol umplut cu sare grunjoasă şi să le laşi un număr de zile care coincide cu numărul zilei în care te-ai născut. După ce ai scos piatra, clăteşte-o cu apă rece şi roag-o să te protejeze de orice blestem, intenţionat sau nu, şi de orice sugestie negativă.