De ce a refuzat Donald Trump să fie anesteziat în timpul unei proceduri medicale făcute când era preşedinte

1 donald trump shutterstock 1427778506 jpg jpeg

Fostul secretar de presă de la Casa Albă, Stephanie Grisham, îşi lansează cartea "I'll Take Your Questions Now", în care face dezvăluiri despre experienţa sa în administraţia Trump şi face publice informaţii necunoscute despre fostul preşedinte american.

În autobiografia sa, Grisham vorbeşte despre lucrurile la care a fost martoră şi nu evită să puncteze furia pe care o avea Trump pe jurnalişti, misoginismul acestuia şi felul în care primul om în stat făcea presiuni asupra ei să mintă publicul american. Singurul regret pe care-l are Stephanie este că nu a vorbit mai mult despre ce i se întâmpla la Casa albă. Însă iată că a găsit o metodă de-a face asta! Unul dintre secretele dezvăluite de fostul secretar de presă al lui Trump este legat de o procedură medicală pe care acesta a făcut-o pe timpul mandatului său prezidenţial. În 2019, Donald Trump le-a spus medicilor care se ocupau de starea sănătăţii celui mai important om de pe planetă să nu cumva să-l anestezieze în timpul procedurii medicale pe care urma să o facă. De ce? Fostul preşedinte a făcut o colonoscopie în 2019, la Walter Reed Army Medical Center, după cum ne-a informat The Independent. Grisham descrie procedura, în cartea "I'll Take Your Questions Now", ca fiind una obişnuită, care necesită, în mod normal, anestezie generală pentru a fi cât mai confortabilă. După ce i-a explicat echipa medicală lui Donald că anestezia e de preferat pentru orice pacient pentru simplul motiv că face ca întreaga colonoscopie să fie mai uşor de suportat, Trump a refuzat categoric să fie adormit.

Motivul refuzului său a fost că nu-şi dorea să renunţe, nici măcar pentru câteva minute, la puterea pe care i-o dădea funcţia sa. Atât timp cât s-ar fi aflat sub efectul anesteziei, preşedintele trebuia să semneze că-i cedează toate atribuţiile vice-preşedintelui american Mike Pence. Acest lucru este prevăzut de Constituţia americană şi nu e nimic neobişnuit la acel nivel.    

Mai mult, Trump nu şi-a dorit să se ştie nici măcar că se internase temporar la centrul medical pentru a face acea colonoscopie. Fostul preşedinte se temea că, odată aflat acest lucru, toată lumea va face glume pe seama lui.

„Chiar şi atunci când a făcut COVID era atât de preocupat de propriul ego şi de faptul că se credea invincibil, încât aproape că n-a vrut să facă tratamentul recomandat de medici”, susţine fostul secretar de presă. Trump a negat tot ce a scris Grisham în cartea sa, susţinând că „a fost plătită să spună lucruri rele şi neadevărate”. Hm, aşa să fie oare?!...

Foto - ShutterstockRecente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg