Feng Shui în dragoste. 5 reguli extrem de utile în iubire

Feng Shui în dragoste jpeg

Oare aspectul locuinţei îţi poate influenţa viaţa sentimentală?Astrid Schilling explică în „Feng Shui-ul dragostei” de ce praful dintr-o încăpere sau un pat prost poziţionat ne pot împiedica să ne întâlnim marea iubire sau ne pot afecta viaţa de cuplu. Iată 5 reguli Feng Shui în dragoste.

Feng shui-ul e arta armoniei într-o locuinţă. Ideea de bază e că energia invizibilă trebuie să circule corect în jurul elementelor vizibile. Potrivit regulilor Feng Shui-ului,dacă optimizăm spaţiul în care trăim,aducându-i energii benefice,vom primi înapoi înzecit! Iată 5 sfaturi uşor de pus în practică,dacă vrei să-ţi găseşti sufletul-pereche sau să aduci armonia în relaţia ta!

1. Reguli Feng Shui în dragoste - Curăţă,ordonează,aruncă!

În Feng Shui,dezordinea excesivă e dovada unei vieţi lipsite de echilibru. Dacă vrei să atragi lucrurile bune,e important să elimini din locuinţa ta tot ceea ce poate afecta energia casei. Pentru că toate astea îţi afectează şi propria-ţi energie. Aşadar,nu păstra nimic din ceea ce nu-ţi trebuie,mai bine sortează,donează,aruncă. Fă asta cu regularitate,astfel încât,în permanenţă,să fie ordine în casa ta! Şterge praful,elimină pânzele de păianjen,nu lăsa nimic aruncat pe jos. Ştiai că o haină care a căzut pe jos nu mai trebuie purtată,pentru că s-a umplut de praf şi de energii negative?

2. Înfrumuseţează-ţi dormitorul!

Pentru că vorbim despre dragoste,camera cea mai importantă e dormitorul. Trebuie să fie curat şi ordonat,dar nu e suficient! Ideal e să-l transformi într-un spaţiu agreabil,care să fie mai mult decât un simplu loc pentru dormit. Poţi adăuga două mici fotolii (neapărat două!) şi câteva accesorii delicate – o lenjerie de pat din fibre naturale,două veioze albe,perdele transparente. Aprinde lumânări parfumate,seară de seară,pentru o încărcătură romantică. În schimb,bibelourile şi vazele vechi sunt total interzise în Feng Shui. Despre ele se spune că încarcă locul cu energii negative şi că trebuie aruncate!

3. Feng Shui în dragoste - O atmosferă nouă!

Ca să îndepărtezi energiile rele care stagnează de multă vreme în camera ta,e important să aeriseşti cât mai mult posibil. Chiar şi visele din timpul nopţii creează o atmosferă încărcată. Motiv pentru care specialiştii în Feng Shui spun că nu e bine să treacă nicio dimineaţă,fără să aeriseşti. Nu contează nici gradele de afară,nici faptul că te grăbeşti. Un alt sfat e acela de a purifica aerul,folosind tămâie sau un clopoţel. Toate astea,se spune,îţi vor permite să alungi decepţiile,lipsa de încredere în sine,neînţelegerile,nervozitatea,trăirile negative,produse de energiile deloc benefice. Reţine că acestea se găsesc întotdeauna jos,la nivelul podelei.

4. Feng Shui în dragoste - Atenţie la reprezentări!

Uneori,fără să-ţi dai seama,te împiedici singură să-ţi găseşti dragostea sau să te bucuri de relaţia ta de cuplu. Reprezentările – gesturi sau obiecte,simboluri-au mult mai multă putere decât ai crede. Iată de ce e necesar să construieşti un decor în care să fie evident că e loc pentru doi,chiar dacă eşti singură. În plus,unele obiecte îţi amintesc atât de mult de trecut,încât îţi pot frâna pofta de-a te bucura de viitor.Atunci,e recomandat să arunci unele suveniruri,să renunţi la unele fotografii care,fără să-ţi dai seama,ocupă prea mult loc în viaţa ta.

5. Feng Shui în dragoste - Despre pat şi alte obiecte

Obiectele care îţi amintesc de singurătate sau de perioadele mai puţin fericite din tot ce ai trăit alături de partenerul tău,sunt total interzise. La fel ca şi obiectele care merg pe cifra unu sau au în centru vidul de orice fel:un singur fotoliu,un tablou cu un singur personaj,vasele goale,care simbolizează aşteptarea.

Un element foarte important în tot acest decor este patul. Dacă eşti singură şi în căutarea iubirii,e indicat să dormi într-un pat dublu,cu două perne şi două veioze,ca şi cum ai demonstra prin asta că eşti pregătită ca în viaţa ta să apară acel cineva pe care îl aştepţi. Iar dacă te-ai certat cu soţul tău şi îl trimiţi să doarmă pe canapeaua din sufragerie,nu îi da şi perna! Sunt şanse ca tot acest conflict să se rezolve mai greu.

De ce Feng Shui?

Ciudate mai sunt şi învăţăturile Feng Shui-ului! Dar omul modern pare să le adore. Poate pentru că totul în Feng Shui se reduce la simplitate şi la o stare de bine ce pare atât de uşor de obţinut. Dar pe care,tot căutând-o,avem impresia că o găsim din ce în ce mai greu în agitaţia care ne guvernează azi relaţiile,obligaţiile,chiar şi timpul liber. Feng Shui-ul e o poveste veche,pe care noi,oamenii,parcă o descoperim abia acum. Ne vine greu s-o credem,dar nici n-avem mare lucru de pierdut.

Feng Shui pentru baieRecente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg