Forma urechilor şi caracterul: ce parte indică nivelul de inteligenţă şi ce se spune despre cei cu urechi clăpăuge

2 shutterstock 1484273711 jpg jpeg

Forma urechilor şi caracterul. În faţa unor necunoscuţi, poţi să te ascunzi după gesturi bine pregătite şi să pretinzi că eşti o altfel de persoană, însă trăsăturile feţei sau conformaţia anatomică a capului te vor da de gol întotdeauna. Forma urechilor, spre exemplu, poate spune multe despre personalitatea ta.

1. Forma urechilor şi caracterul - Lobul urechii arată inteligenţa

Despre persoanele cu lobul urechii bine conturat şi dezlipit la îmbinarea cu pielea capului se spune că ar fi oameni cu o inteligenţă peste medie, care au capacităţi cognitive impresionante. De asemenea, aceştia sunt lideri înăscuţi şi pot conduce cu succes mulţimile. Graţie capacităţii lor de analiză, se vor integra cu uşurinţă în diferitele medii profesionale şi vor reuşi să atragă susţinători de partea lor. Au un spirit liber, se gândesc mereu la cei din jur şi dau dovadă de altruism. Drept răsplată, primesc respect şi admiraţie. Pe de altă parte, nici cei care au lobul urechii lipit de cap nu sunt mai prejos. Ei sunt recunoscuţi pentru siguranţa de sine şi pentru faptul că reacţionează ireproşabil în situaţii de stres. De asemenea, unii dintre ei au înclinaţii artistice în domenii precum muzică, teatru sau dans.

Zodia Fecioarei

2. Urechile mari indică spiritele paşnice

Dacă natura te-a înzestrat cu urechi mari şi proeminente, înseamnă că eşti o persoană muncitoare, plină de ambiţie, care îşi doreşte să evolueze pe toate planurile. Totodată, eşti un om obişnuit cu munca, care nu are pretenţii şi nici nu îi place să trăiască în conflict cu semenii săi. Preferi echilibrul, pacea şi armonia, stări de spirit menite să te ghideze şi să te ajute să îţi îndeplineşti obiectivele. E nevoie să îţi păstrezi mintea limpede, dacă doreşti să evoluezi. Uneori, ai tendinţa să îi pui pe ceilalţi pe primul plan şi adeseori ai de suferit din pricina lor. Uneori, e bine să te iubeşti mai mult.

3. Forma urechilor şi caracterul - Urechile mici înseamnă hipersensibilitate

Oamenii cu urechile mici, fine, ca ale unui copil, sunt recunoscuţi pentru sensibilitatea lor ieşită din comun. Încearcă să îşi învingă fricile, dar nu reuşesc. Sunt persoane cu fobii, uşor pesimiste, care îşi construiesc viaţa la iniţiativa celor din jur. De aceea, mulţi îi consideră naivi şi creduli, profitând de pe urma lor.

4. Urechi medii, pentru oameni echilibraţi

Nu sunt cei mai nonconformişti oameni de pe planetă şi preferă să păstreze echilibrul în tot ceea ce fac. Unii îi consideră plictisitori, mediocri, lipsiţi de importanţă, însă asta nu înseamnă că sunt leneşi. Mulţi dintre ei îşi dau silinţa să progreseze, pentru a ajunge, în final, să se bucure de roadele muncii lor. Sunt recunoscuţi pentru faptul că evită certurile şi îi ajută pe ceilalţi să se împace sau să ajungă la un consens.

5. Forma urechilor şi caracterul - Urechile ascuţite, aroganţă şi tupeu

Dacă ai urechea ascuţită, e posibil să ai şi limba la fel, căci eşti genul de persoană care spune multe la nervi şi crede întotdeauna că are dreptate. Nu accepţi critici din partea nimănui şi ai fi în stare să reacţionezi violent într-un conflict. Apropiaţii cred despre tine că eşti o fire dificilă, încăpăţânată şi extrem de capricioasă, lucru ce nu e tocmai de bun augur. Dacă nu îţi vei tempera caracterul, rişti să rămâi fără prieteni, iar oportunităţile să se risipească în jurul tău.

6. Urechile clăpăuge aparţin norocoşilor

Deşi oamenii care au urechile clăpăuge devin uşor ţinta glumelor răutăcioase, se pare că aceştia sunt cei mai norocoşi în viaţă. De aceea, ei nici nu ar trebui să fie deranjaţi de cuvintele altora, căci cele mai bune lucruri îi aşteaptă dincolo de orizont. Chiar şi când greşesc, trec repede peste eşec şi merg mai departe cu fruntea sus. Slăbiciunea lor este legată de bani, pentru care ar fi dispuşi să facă multe compromisuri de ordin sentimental.  Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg