Horoscopul lunii martie

1 67107 original jpg jpeg

În jurul tău, pluteşte un aer de relaxare şi de neinteres în ceea ce priveşte activităţile de la locul de muncă. Ai grijă, pentru că această atitudine îţi poate afecta relaţiile cu colegii de serviciu. În a doua jumătate a lunii te aşteaptă o surpriză plăcută.

Succes în carieră sau întorsăturineaşteptate pe plan sentimental? Dacă eşti nerăbdătoare să afli ce-ţi rezervăastrele în luna martie,citeşte mai departe!

Pe aceeaşi temă:

Ce-ţi aduce Anul Tigrului

Ce spune despre tine numărul destinului?

Ce copac te reprezintă?

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Dragoste

Influenţa lui Venus se face simţită înurmătoarea perioadă. Cât timp te afli sub tutela sa,nu te poţi plânge de ceeace ţi se întâmplă în această lună pe plan sentimental. Fie că eşti singură sauîn cuplu,ai parte de romantism şi de tandreţe.

Carieră

Din punct de vedere profesional,este operioadă propice planurilor. Dacă eşti pe fază,poţi realiza ceea ce ţi-aipropus. Tot ce trebuie să faci este să nu eziţi să să nu-ţi pierzi speranţa. Cândcrezi că totul e pierdut,vei primi ajutoare nesperate.

Taur (20 aprilie-20 mai)

Dacă eşti singură,ar trebui ca măcar lunaaceasta să laşi baltă ideile preconcepute. Cu un pic de noroc,îl vei întâlnichiar pe cel care ţi-a fost destinat. În cuplu,atitudinea detaşată şi umorulte scot oricând din încurcături.

Nu-i permite şansei să treacă pe lângă tine!Mercur îţi dă energia necesară pentru a ieşi învingătoare din orice competiţiela serviciu. Mai mult decât atât,şansa nu te va părăsi tot anul!

Gemeni (21 mai-21iunie)

Fericirea este atât de aproape încâttrebuie doar să întinzi mâna ca s-o atingi. Dacă eşti singură,vei avea plăcutasurpriză să întâlneşti pe cineva într-un loc insolit. În cuplu,lucrurile seameliorează,iar lucrurile vor sta din nou ca la început.

A venit timpul ca eforturile depuse întrecut să fie recompensate. Mizează pe munca de echipă,căci Marte va fi de partea ta. Vei avea câştig din orice activitate care implică lucrul în echipă.

Rac (22 iunie-22 iulie)

Dragoste

În martie nu vei avea probleme sentimentaledeoarece te vei transforma într-o veritabilă seducătoare. Să nu te mire cănimeni nu-ţi va rezista...

Carieră

Jupiter anunţă succes după succes. Însă vei aveanoroc doar dacă ştii să-ţi urmezi intuiţia. În plus,trebuie să dai dovadă de multă discreţieîn perioada următoare,pentru ca lucrurile să iasă bine.

Leu (23 iulie-22 august)

Dragostea pluteşte în aer. Sub oblăduirealui Venus rezisţi cu greu tentaţiilor,fie că eşti singură,fie că eşti într-orelaţie. Posibilităţile sunt nelimitate,depinde doar de tine să nu le ratezi.

Marte şi Venus te susţin,de aceea aisucces în orice domenii de activitate care din aria comerţului şi comunicării. Dar casă iasă toate aşa cum îţi doreşti ai nevoie de ceva mai multă organizare.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Prietenia joacă un rol imporant în viaţa ta. Deşi apreciezischimbul de idei şi opinii,păstrează câteva secrete pentru tine. Nu e bine sădezvălui toate nuanţele personalităţii tale. Dacă eşti singură se întrevede orelaţie începând cu 28 martie.

Curiozitatea este trăsătura care tecaracterizează pe plan profesional. Situaţia ta financiară se îmbunătăţeşte,lucru care-ţi readuce zâmbetul pe buze. Munca de fiecare zi este „asezonată” cucâteva proiecte pe care le găseşti fascinante.

Balanţă (22 septembrie – 22 octombrie)

Dragostea pluteşte în aer şi ai mari şansesă te îndrăgosteşti de o persoană specială sau să reaprinzi flacăra pasiuniiîn cuplu. Începând cu 15 martie,pregăteşte-te ca viaţa sentimentală să fieplină de întâmplări neprevăzute.

Carieră

Dacă vrei să demarezi un proiect importantsau să te faci remarcată pe plan profesional,aşteaptă până pe 7 martie. Veireuşi să termini cu succes tot ce ţi-ai propus. De asemenea,este posibil săprimeşti o mărire de salariu.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cine a spus că Scorpionii nu suntromantici?! În luna martie,Jupiter îţi dă o mână de ajutor şi te va antrenaîntr-o serie de experienţe pline de pasiune. Tot ce-ţi rămâne de făcut este să-ţi puiimaginaţia la treabă şi să te laşi învăluită de mrejele dragostei.

Acceptă noile provocări de la locul demuncă şi încearcă să le îndeplineşti ca la carte. Te aşteaptă surprize plăcutedin partea superiorilor.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Dragoste

În cuplu se liniştesc apele şi te veiînţelege dincolo de cuvinte cu partenerul de viaţă. Celibatarele se vorîndrăgosti de o cunoştinţă veche.

Nu-ţi lipsesc ideile interesante. Înschimb,îţi lipseşte curajul de a le pune în practică şi de a le argumenta înfaţa celorlalţi colegi. Trage aer în piept,spune-ţi încă o dată că aiîncredere în forţele proprii şi mergi până în pânzele albe ca să te lupţipentru ele. Rezultatele nu vor întârzia să apară.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Eşti singură? Atunci este momentul săcălătoreşti,să ieşi cu prietenii şi să cunoşti cât mai mulţi oameni. Alesuleste undeva pe aproape şi încă nu a avut curajul să-ţi destănuie sentimentelesale. Însă nu va rezista mult farmecului tău. Dacă eşti căsătorită,luna martieeste momentul potrivit să redescoperi farmecul partenerului tău.

Carieră

Planeta Jupiter îţi aduce veşti bune. Estemomentul să investeşti într-o afacere sau să îţi cumperi proprietăţiimobiliare. Orice este posibil,chiar şi să ajungi parteneră la o firmă de maresucces. Posibilităţile sunt nenumărate,iar norocul pe măsură.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Saturn nu este în toane prea bune,aşa căurmează o perioadă nu prea fericită în următoarea perioadă. Este posibil să tecerţi cu partenerul de viaţă sau să ai o dispută legată de relaţia cu părinţiilui. După 15 martie,lucrurile revin la normal.

Ai un program prea dificil la serviciu şiai da orice pentru câteva zile de relaxare. Nu ţi-ar strica un concediu,maiales că astrele prevăd că vei câştiga bani sau,cine ştie,vei beneficia de omoştenire consistentă.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Dragoste

Martie îţi aduce împlinire sufletească şimulţumire pe plan sentimental. Mai rămâne să rezolvi mici detalii cu partenerulde viaţă şi poţi spune că ai ceea ce ţi-ai dorit de la relaţia de cuplu.Recente

jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg