Liniile din palmă. Ce spun despre tine cele 4 linii majore

liniile din palmă jpeg

Dacă te-a bătut vreodată gândul să te laşi ghicită în palmă, însă nu ai apucat sau ceea ce ţi s-a spus nu te-a convins, noi îţi propunem o altfel de abordare. Poţi face chiar tu asta, iar răspunsurile vor fi oneste şi nu contrafăcute. Liniile din palmă îţi spun exact cine eşti!

Decide ce palmă vei interpreta

Alegerea mâinii este unul dintre cei mai importanţi paşi în chiromanţie (cititul în palmă).

După cele afirmate de specialişti,se pare că mâna stângă oferă informaţii despre ceea ce ai acumulat pe tot parcursul vieţii,iar cea dreaptă însumează acele lucruri cu care te-ai născut.

Alţi experţi spun că mâna dominantă reprezintă prezentul tău,în timp ce mâna non-dominantă este viitorul tău. Alege mâna pe care vrei să o citeşti şi să începem să citim liniile din palmă!

Citeşte şi:

VIDEO. Ce înseamnă când simţi că inima îţi sare în gât?

Antidoturi pentru frică

Liniile din palmă - Cele patru linii majore

Când vine vorba de liniile din palmă, trebuie să ştii că sunt 4 linii importante. Prima linie este linia inimii şi este cea mai mare linie orizontală din palmă. Linia capului este cea de-a doua linie orizontală,de sub linia inimii,cumva paralelă cu aceasta. Linia vieţii este linia curbată,ce se întinde în jos,spre încheietura mâinii,încadrând astfel degetul mare. Ultima este linia sorţii şi există doar la unii oameni;această linie se situează în centrul palmei,poziţionată vertical.

b35118f92affe560aea1dc923e7b9578 jpg jpeg

Analizează linia inimii

Începe să analizezi liniile din palmă cu linia inimii. În cazul în care aceasta este destul de lungă,aproape peste toată mâna,eşti o persoană mulţumită de viaţa ta amoroasă;dacă e doar pe jumătate din palmă,înseamnă că ai o abordare uşor egoistă atunci când vine vorba de relaţii,iar dacă este destul de scurtă,poate însemna că,fie te îndrăgosteşti extrem de facil,fie nu ai nici un interes în dragoste.

Această linie poate apărea,de asemenea,curbată,asta însemnând că eşti uşor dezamăgită sau,dreaptă,ceea ce înseamnă că te pricepi la a-ţi gestiona emoţiile.

Liniile din palmă - Uită-te la linia capului

Continuă să citeşti liniile din palmă cu linia capului. Aceasta are de-a face cu inteligenţa unui om şi cum reuşeşte să acumuleze cunoştinţe. Se concentrează în principiu pe abordarea ta şi pe stilul propriu de a învăţa diferite lucruri. Olinie vălurită reprezintă,de obicei,creativitate,în timp ce o linie dreaptă sugerează o abordare mai practică a vieţii.

Examin ează  linia vieţii

Contrar a ceea ce cred oamenii,aceasta nu măsoară lungimea vieţii tale,ci mai degrabă modul în careţi-o petreci,implicând starea sănătăţii fizice şi marile evenimente prin care treci. O linie a vieţii apropiată de degetul mare spune că eşti de multe ori obosită;o linie curbată reprezintă o mulţime de energie,în timp ce una dreaptă,pe diagonală,înseamnă că eşti o fire precaută,atunci când vine vorba de relaţii.

Liniile din palmă - Evaluează linia sorţii

Se spune despre această linie că arată în ce măsură viaţa unei persoane este sau nu sub/în control. Astfel,o linie adâncă arată că viaţa îţi este puternic determinată de soartă;o linie întreruptă reprezintă schimbările din viaţa ta,care de cele mai multe ori ţin de forţe externe;o linie complet dreaptă,ce merge în jos,înseamnă că soarta nu îţi dictează viaţa şi că doar tu eşti responsabilă pentru orice schimbare sau decizie luată.

Foto:Pinterest