Locul în care nu s-a născut un copil de 50 de ani

1 78252 original jpg jpeg

Îţi poţi imagina că există un loc în care nu s-a mai născut un copil de aproximativ 50 de ani? Ei bine, aceasta nu este o poveste. Locul respectiv se află pe teritoriul Indiei, iar oamenii de acolo susţin că acest adevăr este mai puţin cunoscut.

Un sat din Madhya Pradesh, India

Madhya Pradesh este un stat din centrul Indiei, care se află la o distanţă de 70 de kilometri de oraşul Bhopal. Locul în care nu s-a mai născut un copil de 50 de ani nu este foarte cunoscut, iar populaţia include numai bătrâni şi adulţi.

Credinţa oamenilor din sat

Oamenii de acolo cred că un copil nu va supravieţui condiţiilor pe care le au, motiv pentru care preferă să nu mai facă copiii. În plus, ei susţin că bebeluşul se poate naşte cu o problemă, ceea ce nu îşi doreşte niciun viitor părinte.

Istoria satului

Potrivit localnicilor, în sat există un templu al zeului Krishna. Pentru a păstra puritatea locului, şeful satului a cerut ca naşterile să aibă loc la spitalele din afara satului lor. Din acel moment practica a fost urmată.

Ce spune şeful satului

Şeful acestui sat, care are peste 50 de ani, pretinde că nu a văzut sau auzit niciodată vreo veste despre naşterea unui copil în acest sat, cel puţin de când este el la conducere.

Este posibilă o schimbare?

După o perioadă atât de lungă, se pare că localnicii sunt deschişi schimbărilor. Aşadar, în sat a fost deschis un fel de spital unde femeile însărcinate pot naşte în siguranţă.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg