Luna naşterii îţi spune de ce eşti încă singură

1 78215 original jpg jpeg

Când eşti singură, ai tendinţa să dai vina pe orice, chiar şi pe propria persoană. Ba nu ai noroc, ba destinul nu te favorizează, ba tu ai o problemă sau orice altceva îţi mai trece prin minte la supărare. Te-ai gândit vreodată că poate luna în care te-ai născut îţi influenţează relaţiile amoroase? Află cum!

Ianuarie

Ceea ce te ţine departe de relaţii este faptul că nu reuşeşti să îţi deschizi în totalitate inima. Deşi ai o inteligenţă emoţională şi o maturitate care se simte încă de la o simplă conversaţie, parcă ţi-e greu să te laşi purtată de val şi să te îndrăgosteşti cu uşurinţă. Analizezi prea mult oamenii şi le găseşti tuturor câte un defect, aşa că eziţi să ai o relaţie serioasă.

Februarie

Trebuie să recunoşti că nu îţi place să îţi iei angajamente serioase, mai ales când vine vorba de viaţa personală. Eşti o persoană libertină, plină de viaţă, care pune preţ pe clipele petrecute şi, în special, pe prezent. Nu te gândeşti la viitor, nu îţi faci planuri, iar promisiunile te sperie şi te fac să dai un pas înapoi.

Martie

Dacă încă nu ai o relaţie oficială, află că acest lucru este numai din cauza altor persoane, căci îţi cer mereu ajutorul, iar tu eşti mult prea drăguţă pentru a-i refuza. Nu numai că le acorzi importanţă, încât nu ai mai avea timp să socializezi, dar te implici enorm în viaţa fiecăruia dintre apropiaţi şi simţi că parcă nu eşti pregătită încă pentru o relaţie.

Aprilie

Te îndrăgosteşti atât de uşor, încât unii chiar nu au încredere în faptul că eşti amorezată şi ar băga mâna în foc să spună că vrei o relaţie din interes. Ei bine, aşa e firea ta, însă trebuie să înţelegi că e mai bine ca, uneori, să îţi temperezi instinctele. Lasă lucrurile să se aşeze, căci toate vin la timpul lor şi nu încerca să le grăbeşti mai mult decât e cazul.

Mai

Eşti predestinată succesului, asta e clar, aşa că cine ar mai avea timp de o relaţie, când sunt atâtea lucruri de făcut? Eşti inteligentă, muncitoare şi foarte ambiţioasă. Eşti mereu preocupată să îţi atingi obiectivele şi refuzi cu orice preţ ca un partener să intre în viaţa ta. Totuşi, uneori e nevoie de un echilibru între viaţa profesională şi cea personală.

Iunie

Nu te poţi aştepta la o relaţie perfectă, cel puţin până nu reuşeşti să te detaşezi de toate celelalte relaţii din trecut. Ai tendinţa să rămâi ancorată în anumite momente care te-au marcat din punct de vedere emoţional şi, de aceea, nu reuşeşti să începi o nouă relaţie, oricât de mult ţi-ai dori acest lucru. Nu e nimic rău că eşti un om sensibil, dar emoţiile negative pe care le aduni îţi vor aduce numai neplăceri.

Iulie

Trebuie să recunoşti că eşti puţin cam pasivă când vine vorba de relaţii, aşa că nu prea îţi dai interesul. Te-ai gândit vreodată că poate acesta este motivul pentru care încă nu ai găsit un partener? Unii oameni s-ar putea să nu fie prea încântaţi de ideea că nu îţi pasă de nimic şi faci doar ce îţi trece prin cap.

August

Defectul tău? Ai tendinţa să controlezi prea mult o relaţie, aşa că partenerul se poate simţi exact ca un robot, forţat să facă lucruri pe care poate nu şi le doreşte. Trebuie să înveţi să respecţi şi opiniile sale şi să îi dai acea libertate de care are nevoie, altfel se va simţi îngrădit şi te va părăsi.

Septembrie

Încetează să mai fii atât de critică, deoarece s-ar putea să rămâi singură tot restul vieţii. Oricine greşeşte, aşa că nimeni nu e perfect. Învaţă să ai răbdare şi să îţi accepţi partenerul cu bune şi cu rele, asta dacă îţi doreşti, cu adevărat, o relaţie.

Octombrie

Îţi place să iei decizii în funcţie de intuiţia şi gusturile tale, fără să iei în calcul şi ce spun alţii. Acest lucru nu e tocmai plăcut pentru potenţialul partener, întrucât îşi va dori să ţii cont, măcar o dată, şi de ce spune. Ghinionul tău în relaţii este legat de problemele de comunicare pe care le ai.

Noiembrie

Deşi eşti o persoană sociabilă, cu simţul umorului, dacă cineva devine dependent emoţional de tine sau se ataşează prea mult, ai tendinţa să te sperii fără motiv. Preferi să stai deoparte şi să aştepţi ca cel de lângă tine să facă mereu primul pas, ca mai apoi să nu îi mai răspunzi cu zilele. Ei bine, se pare că mulţi dintre pretendenţi nu îţi înţeleg atitudinea şi, de aceea, se orientează spre altcineva.

Decembrie

Eşti un robot? Aşa s-ar spune dacă stai să te gândeşti la relaţiile precedente. Deşi eşti o persoană inteligentă, uneori gândeşti prea mult, faci introspecţii şi analizezi în detaliu fiecare lucru, mai ales în dragoste. Totuşi, aminteşte-ţi că o relaţie înseamnă mai mult instinct şi mai puţină raţiune, aşa că lasă-te pradă iubirii şi renunţă la griji. Doar în acest mod vei reuşi să îţi atragi partenerul.Recente

Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg