Luna Plină de pe 7 august ne influenţează puternic

1 76172 original jpg jpeg

A fost mereu asociată cu fenomenele paranormale şi cu dezastrele naturale. Luna Plină este un fenomen natural care se produce la anumite intervale de timp şi care aduce cu sine numeroase schimbări pe plan emoţional.

Faza de Lună Plină este momentul în care Luna se află în opoziţie cu Soarele. Pe 7 august 2017 va fi Lună Plină în Vărsător şi, totodată, eclipsă parţială de Lună. Este a doua Lună Plină în acest semn zodiacal din 2017, prima având loc la mijlocul verii, pe 22 iulie. Dacă eşti o fire mai sensibilă, e posibil să treci printr-o serie de stări contradictorii, care îţi dau peste cap ritmul biologic.

Conflict interior puternic

Înainte de Luna Plină, e posibil să te simţi mult mai agitată ca de obicei şi să experimentezi stări conflictuale cu eul tău interior. Vei fi nemulţumită de tot ceea ce faci şi se poate să fii dezamăgită de persoane în care aveai încredere. Dacă irascibilitatea ta atinge cote maxime, e nevoie să te relaxezi şi să petreci un timp singură. Cu ajutorul introspecţiei, vei reuşi să te înţelegi mai bine şi să treci peste perioada dificilă.

Dramatism şi polemici

Din cauza stării de nervozitate, vei avea tendinţa să dramatizezi şi să intri în polemici cu apropiaţii. Totul ţi se va părea interminabil şi cu greu vei găsi luminiţa de la capătul tunelului. Încearcă, pe cât posibil, să îţi găseşti echilibrul şi optimismul şi ţine-te ocupată cu activităţi care să îţi facă plăcere. Numai cu mintea limpede vei reuşi să găseşti soluţii.

Stări de insomnie accentuate

Nu eşti singura persoană care se confruntă cu stări de insomnie pe timp de Lună Plină. Statisticile arată că peste 40% din oameni se plâng de probleme cu somnul. Cu cât fenomenul se intensifică şi atinge punctul maxim, cu atât stările de nelinişte se vor accentua. Foloseşte remedii naturiste, pe bază de plante, şi fă exerciţii de respiraţie.

Ghinion în dragoste

Nu te grăbi să te îndrăgosteşti atunci când e Lună Plină. Nu numai că nu vei putea comunica cu un posibil partener, dar vei avea ghinionul de a găsi cele mai nepotrivite persoane. Nici măcar din punct de vedere astrologic nu vei găsi compatibilitatea ideală, motiv pentru care e bine să mai aştepţi ceva vreme după ce fenomenul se va încheia. De asemenea, dacă ai ocazia să cunoşti pe cineva, nu te grăbi să arăţi cât de amorezată eşti, căci asta îl va speria.

Ştiai că...

...în antichitate, oamenii credeau că Luna este la fel ca Soarele -  o minge de foc, care are puteri asupra apelor?

…Luna pare a fi de aceeaşi mărime ca Soarele datorită unei coincidenţe: astrul solar este de 400 de ori mai mare decât Luna, dar este şi de 400 de ori mai departe?

…multă vreme oamenii au considerat că Luna Plină le afectează starea de sănătate psihică, de aici şi termenul de „lunatic“?

…luna de miere a fost numită după Luna Plină? Fenomenul astrologic avea loc în perioada dintre lucrările de semănare şi recoltă, motiv pentru care oamenii credeau că e intervalul cel mai bun de acomodare, după căsătorie.

...Luna Plină este considerată sacră în Sri Lanka? Potrivit legendelor, naşterea şi iluminarea lui Budha au avut loc în timpul Lunii Pline. Atunci când fenomenul astrologic are loc, magazinele se închid, alcoolul este interzis iar oamenii nu au voie să iasă din casă.

...eclipsele de lună apar doar când este Lună Plină?Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg