Nu știi ce pisică să alegi? Ține cont de zodia în care te-ai născut!

Dacă îți dorești să achiziționezi o pisică, dar încă nu te-ai decis ce rasă să alegi, horoscopul te poate ajuta. Prin urmare, iată ce ți se potrivește cel mai bine în funcție de zodia ta! 

image

În lume există aproximativ 70 de rase de pisici, fiecare cu personalitatea sa diferită. Unele pot fi jucăușe, altele mofturoase, iar altele curioase și aventuroase.

Astfel, dacă te-ai născut în zodia Berbec, pisica din rasa Abisiniană ți se potrivește mănușă. Este curioasă, îi place să exploreze și nu se teme să își asume riscuri. Are tendința de a se urca pe cele mai înalte locuri din casă, așa că te poate lua prin surprindere!

Taur - American Shorthair 

Dacă te-ai născut în zodia Taur, optează pentru o pisică din rasa American Shorthair! Aceasta este loială, este muncitoare și liniștită. Nu te va dezamăgi niciodată și o poți lua oriunde cu tine. 

Gemeni - Chausie

Inteligentă, neînfricată și curioasă, pisica din rasa Chausie poate fi prietena perfectă pentru cei născuți în zodia Gemeni. Îi place să se distreze, fiind ideală pentru persoanele active.

Rac - Somali 

Pentru că zodia Rac are o latură sensibilă, pisica din rasa Somali i se potrivește cel mai bine. Acesta oferă atenție și afecțiune. De asemenea, este curioasă, interactivă și îi place să petreacă timp cu stăpânul său, indiferent pe vârsta acestuia. 

Leu  - Persană 

Prima alegere pentru cei născuți în zodia Leu trebuie să fie o pisică cu sânge regal, așa-i? Pisicile persane sunt potrivite, deoarece au fost iubite, în trecut, de regi și regine. În plus, la fel ca zodia Leu, acestei pisici îi place să fie în centrul atenției. Din fericire, cei născuți în zodia Leu o vor trata așa cum merită! 

Fecioară - Sfinx 

Se știe că persoanele născute în zodia Fecioară apreciază ordinea și curățenia, de aceea, o pisică din rasa Sfinx este potrivită. Principala caracteristică a pisicii Sfinx este lipsa blănii, motiv pentru care stăpânii nu trebuie să își facă griji că vor găsi păr prin locuință! 

Balanță - Russian Blue 

Pisicile din rasa Russian Blue (Albastru Rusesc) sunt potrivite pentru persoanele din zodia Balanță, deoarece sunt ușor de îngrijit și sociabile. În plus, aceste animale sunt sensibile și independente, similar cu zodia Balanță. 

Scorpion - Scottish Fold

Rasa Scottish Fold este extrem de loială, o caracteristică foarte importantă pentru zodia Scorpion. Acest animal are un aspect unic - vârfurile urechilor sunt rotunjite și orientate spre față, are obraji bine definiți, un gât scurt și o expresie drăgălașă.

Săgetător - Burmilla

Rasa Burmilla este perfectă pentru persoanele născute în zodia Săgetător, pretențioase din fire. Această rasă rară necesită o întreținere redusă, ceea ce poate fi ideal pentru aceste persoane pasionate de călătorii.

Capricorn - Devon Rex

Cel mai liniștit semn al zodiacului este Capricornul, ceea ce înseamnă că are nevoie de un animal care să îl scoată din zona de confort. Pisicile din rasa Devon Rex sunt active și jucăușe, așa că pot fi alegeri excelente! 

Vărsător - Japanese Bobtail 

Persoanele născute în zodia Vărsător sunt atrase de lucrurile unice, iar alături de o pisică din rasa Japanese Bobtail nu se vor plictisi niciodată. Această rasă este jucăușă și îi place să învețe lucruri noi.

Pești - Ocicat

Natura liniștită a pisicii din rasa Ocicat o să sensibilizeze persoanele din zodia Pești. Aceste pisici sunt sociabile, deloc pretențioase și nu le place să îi deranjeze pe cei din jur. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg