Vremea care îți descrie cel mai bine zodia. Te simți bine când plouă sau când afară este foarte cald?

Știai că starea fiecărei zodii poate fi influențată de temperaturile de afară sau de un anumit fenomen meteorologic? De exemplu, Berbecii sunt atrași de vremea toridă, iar Săgetătorii se simt bine când plouă și tună. 

image

Vremea ne poate influența starea de spirit, iar anumite zodii pot fi atrase de unele temperaturi și fenomene meteorologice. Personalitatea energică a Berbecilor se potrivește cel mai bine cu zilele toride de vară, însă Taurii preferă vremea rece și chiar înghețul. Gemenii se simt în elementul lor când afară este înnorat și bate vântul, iar Racii preferă ploaia de vară și temperaturile medii. 

Citește și: Semnele zodiacale predispuse la tristețe. Pe listă: Berbec și Fecioară 

Persoanele născute în zodia Leu se simt bine în locurile cu umiditate mai ridicată, deoarece le amintește de sejururile exotice pe care le preferă. Desigur, prea multă umiditate poate fi sufocantă, însă Leii se pot descurca în orice mediu.

Pe Fecioare le caracterizează vremea ușor rece, deoarece le place să respire un aer proaspăt și curat. De asemenea, această zodie devine creativă când ceața apare. În schimb, Balanțele se liniștesc în zilele când ploaia le bate în geam. Aleg să își anuleze oricând planurile și să rămână în casă în timp ce privesc ploaia de afară! 

Scorpionii sunt fascinați de fenomenele meteo, în special de fulgere și tunete, iar Săgetătorii care se simt bine când plouă, tună și fulgeră.

Iarna este anotimpul preferat al Capricornilor, iar vremea „rece ca gheața” le place cel mai mult. Și vara se simt bine, însă doar în vacanță, nu și când trebuie să petreacă mult timp afară, în aer liber. 

Poate ești interesat și de acest articol: Cele mai empatice semne zodiacale. Te poți baza oricând pe ele! 

Primul instinct al Vărsătorilor este să se ascundă de vremea caniculară, așa-i? Motiv pentru care iarna se simt în elementul lor. Prin urmare, vacanțele la munte sunt preferatele lor.  

Emotivă din fire, zodia Pești își poate exprima cel mai bine emoțiile când plouă, tună și fulgeră. Se simte bine și când afară este ceață, de aceea, ar putea fi în elementul său la munte, unde temperaturile sunt mai scăzute decât în altă zonă. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg
5 nativi cu fler de antreprenor Sursa foto shutterstock 1407802490 jpg
Targul de Craciun Planeta Craciun jpeg