Vremea care îți descrie cel mai bine zodia. Te simți bine când plouă sau când afară este foarte cald?

Știai că starea fiecărei zodii poate fi influențată de temperaturile de afară sau de un anumit fenomen meteorologic? De exemplu, Berbecii sunt atrași de vremea toridă, iar Săgetătorii se simt bine când plouă și tună. 

image

Vremea ne poate influența starea de spirit, iar anumite zodii pot fi atrase de unele temperaturi și fenomene meteorologice. Personalitatea energică a Berbecilor se potrivește cel mai bine cu zilele toride de vară, însă Taurii preferă vremea rece și chiar înghețul. Gemenii se simt în elementul lor când afară este înnorat și bate vântul, iar Racii preferă ploaia de vară și temperaturile medii. 

Citește și: Semnele zodiacale predispuse la tristețe. Pe listă: Berbec și Fecioară 

Persoanele născute în zodia Leu se simt bine în locurile cu umiditate mai ridicată, deoarece le amintește de sejururile exotice pe care le preferă. Desigur, prea multă umiditate poate fi sufocantă, însă Leii se pot descurca în orice mediu.

Pe Fecioare le caracterizează vremea ușor rece, deoarece le place să respire un aer proaspăt și curat. De asemenea, această zodie devine creativă când ceața apare. În schimb, Balanțele se liniștesc în zilele când ploaia le bate în geam. Aleg să își anuleze oricând planurile și să rămână în casă în timp ce privesc ploaia de afară! 

Scorpionii sunt fascinați de fenomenele meteo, în special de fulgere și tunete, iar Săgetătorii care se simt bine când plouă, tună și fulgeră.

Iarna este anotimpul preferat al Capricornilor, iar vremea „rece ca gheața” le place cel mai mult. Și vara se simt bine, însă doar în vacanță, nu și când trebuie să petreacă mult timp afară, în aer liber. 

Poate ești interesat și de acest articol: Cele mai empatice semne zodiacale. Te poți baza oricând pe ele! 

Primul instinct al Vărsătorilor este să se ascundă de vremea caniculară, așa-i? Motiv pentru care iarna se simt în elementul lor. Prin urmare, vacanțele la munte sunt preferatele lor.  

Emotivă din fire, zodia Pești își poate exprima cel mai bine emoțiile când plouă, tună și fulgeră. Se simte bine și când afară este ceață, de aceea, ar putea fi în elementul său la munte, unde temperaturile sunt mai scăzute decât în altă zonă. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg