Numele îţi influenţează destinul

1 69075 original jpg jpeg

Încă din vremuri străvechi, şamanii şi alţi mistici foloseau numerele pentru a-şi înţelege menirea în viaţă. Acum poţi afla şi tu ce ascunde cifra numelui tău şi care-ţi sunt atuurile.

Pentru a găsi cifra care te defineşte,trebuie doar să notezi în dreptul fiecărei litere a numelui tău complet acea cifră care îi corespunde conform tabelului alăturat. Scoate din calcul însă poreclele sau numele obţinut în urma căsătoriei.

După ce faci suma tuturor valorilor (ca în caseta de mai sus) vei obţine un număr format din două sau trei cifre pe care le aduni între ele. Tocmai ai aflat numărul destinului. Acesta reprezintă calea pe care o vei urma pentru a-ţi atinge scopul în viaţă. În funcţie de valorile pe care le aduni poţi afla şi numărul personalităţii sau al sufletului. Dacă aduni numerele corespunzătoare vocalelor numelui tău întreg,afli numărul sufletului. El îţi dezvăluie motivaţiile şi dorinţele cele mai ascunse. Numărul personalităţii îl găseşti adunând valorile consoanelor şi-ţi arată modul în care te exprimi şi cum te percep ceilalţi. Iată ce spune fiecare cifră despre tine:

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A B C D E F G H I

J K L M N O P Q R

S T U V W X Y Z

De exemplu,dacă luăm numele Irina Radu,numerele fiecărei litere vor arăta astfel:

I R I   N A   R A D U

9 9 9  5 1   9 1 4  3

-  Viaţa ta se află sub semnul ambiţiei. Îţi urmezi cu mult curaj idealurile şi tinzi să obţii cât mai multă independenţă. Îi inspiri pe mulţi dintre cunoscuţii tăi,îţi place să conduci şi să inventezi,pentru că ştii cum să abordezi o problemă în mod original şi creativ. Cauţi mereu oportunităţi noi,respingând căile bătătorite şi rutina.

-Cifra care exprimă dualitatea şi înclinaţia către empatie. Lucrezi foarte bine cu cei din jurul tău. Găseşti mereu o modalitate de a fi diplomată. Eşti atrasă de o meserie artistică sau de mediator. Eşti mereu alături de prieteni cu un sfat şi îi ajuţi să treacă peste conflicte.

 -Ai abilitatea de a te exprima cu uşurinţă şi de a aduce bucuria de a trăi celor din jurul tău. Puterea ta este imaginaţia,pe care o poţi pune în folosul celor din jur,lucrând în domeniul vânzărilor sau în divertisment.

-Dăruieşti stabilitate în viaţa celorlalţi,precum şi în profesie,datorită îndemânării în organizare şi capacităţii de

a prevedea problemele. Eşti omul pe care oricine se poate baza,pentru că îţi place să menţii durabilitatea lucrurilor

în care te implici.

-Îţi place să explorezi şi să comunici. De fapt,poţi comunica uşor. Te adaptezi la schimbări,convingi fără nicio dificultate pe cei din jurul tău şi obţii tot ceea ce-ţi doreşti. În orice situaţie,ai capacitatea de a analiza lucrurile cu isteţime.

-Aduci pacea şi armonia printre cunoscuţi. Îţi place săţi asumi responsabilităţi şi să-ţi exprimi iubirea. Ţi se potrivesc

profesiile de profesor sau artist. Deschisă şi cinstită,îţi doreşti o familie unită şi armonioasă.

-Intuiţia este cea mai mare calitate a ta. Ai tendinţa să te dezvolţi mai mult pe plan personal. Cauţi adevărurile ascunse de natură ştiinţifică,filosofică sau religioasă. Profesional,îţi place să lucrezi singură,într-un ritm propriu.

-Deşi eşti pesimistă,reuşeşti întotdeauna,datorită hotărârii cu care îţi urmezi scopurile materiale. Cauţi să acumulezi cât mai mult din punct de vedere material şi să deţii controlul. Citeşti bine oamenii,ceea ce te va ajuta şi în profesia aleasă.

-Viaţa îţi este influenţată de compasiune şi înţelegere. Loială,independentă,acţionezi sub imboldul momentului. Îţi place să oferi ajutor celorlalţi. Eşti înzestrată cu talent artistic şi imaginaţie.Recente

Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg