Povestea înfiorătoare a piesei „You're Beautiful‟. Cui îi este dedicată? James Blunt a dat cărţile pe faţă!

1 james blunt 01 jpg jpeg

Piesa „You’re Beautiful‟, cântată de James Blunt, este percepută ca o melodie de dragoste, extrem de romantică, însă ea are la bază o sursă de inspiraţie, destul de înfiorătoare. Iată ce l-a inspirat pe James Blunt, în scrierea unuia dintre cele mai mari hit-uri de dragoste!

James Blunt a lansat în cariera sa numeroase melodii, însă „You're Beautiful‟ rămâne cea mai cunoscută piesă din portofoliul său. De pildă, pe Youtube, videoclipul piesei „You're Beautiful‟, are aproape 600 milioane de vizualizări şi reprezintă una dintre cele mai frumoase dedicaţii de iubire, dat fiind faptul că versurile piesei sunt: „Viaţa-mi e sclipitoare / Dragostea-mi e pură / Am văzut un înger / Sunt sigur de asta, (…) Tu eşti frumoasă, tu eşti frumoasă / E adevărat că eşti frumoasă‟.

Ne-am putea gândi că James Blunt s-a inspirat dintr-o poveste frumoasă de dragoste, însă artistul a mărturisit că piesa are origini destul de înfiorătoare.

Cui îi este dedicată piesa „You're Beautiful‟?

Întrebat care a fost sursa de inspiraţie în scrierea acestei piese, James Blunt a spus că melodia îi spune propria poveste. Tipul din piesă este chiar James Blunt, care o urmăreşte pe fosta iubită, în subteran, în timp ce se află sub efectul substanţelor interzise. „Dar oamenii dansează pe piesa asta la propriile nunţi, ceea ce este frumos‟, a spus artistul.

De-a lungul anilor, s-a speculat că fosta iubită ar fi fost Dixie Chassay, asistentul de casting pentru filmele Harry Potter, dar James Blunt nu a confirmat niciodată acest zvon.

Piesa „You're Beautiful‟ a fost lansată în anul 2005 şi a ajuns rapid pe primele locuri în topurile muzicale din: Marea Britanie, Canada, Norvegia, Ţările de Jos şi Italia. Deşi au trecut 17 ani de atunci, melodia încă este o alegere romantică pentru dansul mirilor.

Sursă video: Yotutube / Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg