Povestea înfiorătoare a piesei „You're Beautiful‟. Cui îi este dedicată? James Blunt a dat cărţile pe faţă!

1 james blunt 01 jpg jpeg

Piesa „You’re Beautiful‟, cântată de James Blunt, este percepută ca o melodie de dragoste, extrem de romantică, însă ea are la bază o sursă de inspiraţie, destul de înfiorătoare. Iată ce l-a inspirat pe James Blunt, în scrierea unuia dintre cele mai mari hit-uri de dragoste!

James Blunt a lansat în cariera sa numeroase melodii, însă „You're Beautiful‟ rămâne cea mai cunoscută piesă din portofoliul său. De pildă, pe Youtube, videoclipul piesei „You're Beautiful‟, are aproape 600 milioane de vizualizări şi reprezintă una dintre cele mai frumoase dedicaţii de iubire, dat fiind faptul că versurile piesei sunt: „Viaţa-mi e sclipitoare / Dragostea-mi e pură / Am văzut un înger / Sunt sigur de asta, (…) Tu eşti frumoasă, tu eşti frumoasă / E adevărat că eşti frumoasă‟.

Ne-am putea gândi că James Blunt s-a inspirat dintr-o poveste frumoasă de dragoste, însă artistul a mărturisit că piesa are origini destul de înfiorătoare.

Cui îi este dedicată piesa „You're Beautiful‟?

Întrebat care a fost sursa de inspiraţie în scrierea acestei piese, James Blunt a spus că melodia îi spune propria poveste. Tipul din piesă este chiar James Blunt, care o urmăreşte pe fosta iubită, în subteran, în timp ce se află sub efectul substanţelor interzise. „Dar oamenii dansează pe piesa asta la propriile nunţi, ceea ce este frumos‟, a spus artistul.

De-a lungul anilor, s-a speculat că fosta iubită ar fi fost Dixie Chassay, asistentul de casting pentru filmele Harry Potter, dar James Blunt nu a confirmat niciodată acest zvon.

Piesa „You're Beautiful‟ a fost lansată în anul 2005 şi a ajuns rapid pe primele locuri în topurile muzicale din: Marea Britanie, Canada, Norvegia, Ţările de Jos şi Italia. Deşi au trecut 17 ani de atunci, melodia încă este o alegere romantică pentru dansul mirilor.

Sursă video: Yotutube / Sursă foto: Shutterstock Recente

WhatsApp Image 2023 06 09 at 15 00 39 jpeg
comunicat 1920x1080 png
Șeica Moza foto  Shutterstock jpg
Barbarella jpeg
WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg