Prenume care dezvăluie personalitatea bebeluşilor

1 47411 original jpg jpeg

Rareori, sunt alese la întâmplare prenumele copiilor. Literele care le compun poartă în numerologie vibraţii care influenţează personalitatea bebeluşilor. Dacă eşti deja proaspătă mămică sau urmează să devii, am ales pentru tine cele mai populare nume date bebeluşilor din România, ca să afli ce trăsături de caracter ascund ele.

Te-ar mai putea interesa:

Ce spune despre tine numărul destinului?

Poţi influenţa sexul copilului!

Unde mergi cu bebe în vacanţă

Ana-Maria Răbdătoare

(cifra prenumelui:4)

În general,un bebeluş calm,Ana-Maria acceptă cu greu să-i fie schimbate obiceiurile. Vei fi surprinsă de inteligenţa ei practică,bine dezvoltată. Va aprecia jocurile puzzle,lego şi va evolua în ritmul propriu,fiind un copil care,indiferent de ceea ce întreprinde,merge până la capăt.

Andreea

Pusă pe distracţie

(cifra prenumelui:3)

Mimica feţei ei,gângurelile,apoi cuvintele abia rostite de ea te fac să râzi copios. Adoră să-i amuze pe toţi din jurul ei,fiind un bebeluş sociabil şi seducător,căruia îi place să fie în centrul atenţiei. Mereu cu zâmbetul pe buze,este iubită de toată familia.

Alexandra

Energică

(cifra prenumelui:8)

Este foarte greu pentru Alexandra să stea cuminte într-un singur loc,mai ales dacă este singură. Dinamică,plină de vitalitate,ea învaţă foarte repede şi îşi doreşte să reuşească totul din prima încercare. Este îndrăgită rapid de oricine o vede pentru prima oară,datorită farmecului mei. Acceptă cu greu să nu-i fie îndeplinite dorinţele,iar mai târziu,va avea o influenţă mare asupra altor copii,care o vor admira.

Ioana

Emotivă

(cifra prenumelui:4)

Mai mult decât aţi copii,Ioana are cea mai mare nevoie de prezenţa mamei. Este sensibilă la vocea şi la tandreţurile ei. Nu zâmbeşte şi nu se bucură decât atunci când mama este lângă ea şi îi vorbeşte cu blândeţe sau îi cântă.

Andrei

Afectuos

(cifra prenumelui:6)

Andrei este un bebeluş care îşi adoră mama şi are nevoie de prezenţa ei. Tânjeşte după tandreţea mamei şi îi place să fie afectuos cu toţi cei din jurul lui. Este un gurmand,însă de mic va demonstra că are gusturile bine formate şi nu acceptă să mănânce orice. Alături de alţi copii,va fi blând şi protector.

Alexandru

Plin de vitalitate

(cifra prenumelui:1)

Alexandru cucereşte pe toată lumea cu farmecul,cu surâsul şi ochişorii lui vioi. Totuşi,dacă îşi doreşte ceva cu ardoare,ştie să se facă înţeles,manifestându-se zgomotos,şi nu renunţă până nu îi este satisfăcută dorinţa. Învaţă repede şi începe să meargă mai curând decât alţi copii. De asemenea,are o personalitate puternică şi,în compania altor copii,se afirmă destul de repede ca un mic şef.

Ştefan

Dulce şi sensibil

(cifra prenumelui:2)

Este un bebeluş foarte sensibil,care absoarbe ca un burete emoţiile mamei,empatizând cu starea ei de spirit. Dacă aceasta este obosită şi prost dispusă,va deveni agitat şi tensionat. Ştefan are nevoie de calm din partea mamei şi a familiei în general,pentru că este receptive la tot ceea ce întâmplă în jurul lui. Mai târziu,în relaţiile cu alţi copii,îşi va alege cu mare atenţie prietenii.

David

Cald şi iubitor

(cifra prenumelui:4)

În general,David se fereşte de situaţiile în care trebuie să-şi assume riscuri şi nu face nimic până în momentul în care nu se simte pregătit. De aceea,nici nu va începe să meargă prea curând,dar odată ce va face primul pas,va fi sigur pe el. Va fi un copil bun şi iubitor,care îşi va demonstra afecţiunea faţă de părinţi cu multe cadouri realizate chiar de el.Recente

Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg