Suflet geamăn. Ce este el şi cum diferă de sufletul pereche?

suflet geamăn jpeg

Sufletele gemene sau flăcările gemene sunt, de fapt, acelaşi suflet, separat în două trupuri. Această relaţie spirituală nu este neapărat una de natură romantică. Acel suflet geamăn poate fi oricine: iubitul tău, cea mai bună prietenă, o persoană care te-a îndrumat să îţi urmezi pasiunea sau te-a marcat într-un mod pozitiv, chiar şi cineva din familia ta, un părinte, fratele sau sora ta.

Suflet geamăn - Două părţi ale aceluiaşi suflet se reunesc

Vă completaţi reciproc propoziţiile, dar de multe ori vorbele sunt de prisos, preferând să comunicaţi telepatic, fie că vă daţi seama sau nu. Călătoria sufletelor gemene a început încă din momentul în care au fost separate. Scopul sufletelor gemene este să se reunească, pentru a continua călătoria eternă împreună.

Această relaţie durează pentru totdeauna. Perioada în care acea persoană este alături de tine fizic nu are importanţă, deoarece conexiunea dintre sufletul vostru rămâne la fel de puternică.

Când îţi găseşti acel suflet geamăn, nu te îndoieşti nicio clipă, pur şi simplu ştii cu certitudine că acea persoană este „geamănul” tău. Nu ai avut ca scop găsirea geamănului, l-ai găsit printr-o întâmplare. Când intraţi pentru prima dată în contact, ambele voastre spirite au trecut prin viaţă, s-au purificat şi au ajuns într-un punct în care sunt curate.

Ai simţit încă din prima clipă o atracţie magnetică între voi. Te simţi atât de confortabil în preajma acestei persoane, încât pare că vă cunoaşteţi de dinainte să vă fi născut, dintr-o viaţă anterioară. Te simţi ca într-un déjà vu.

Acest suflet geamăn îţi oferă siguranţă, te face să te simţi ca într-un cămin unde poţi fi, în sfârşit, tu cu adevărat.

Echilibrul perfect

Deşi aveţi multe lucruri în comun, cum ar fi perioada naşterii, concepţii similare despre viaţă, gusturi asemănătoare, contrastele dintre voi sunt puternice. Vă completaţi unul pe altul, sunteţi yin şi yang, alpha şi omega. Balansul de energie feminină şi masculină este pefect când sunteţi împreună, creând armonie perfectă. Vă oglindiţi, visurile, dorinţele şi nevoile tale se reflectă în această persoană şi vice-versa.

Scopul sufletelor gemene este să ofere dragoste şi susţinere necondiţionat, fie că sunt aproape sau separaţi de distanţă. Dragostea voastră, fie ea platonică sau romantică, este în cea mai pură formă, este o dragoste divină.

În relaţia cu un suflet geamăn dăruieşti susţinere, primeşti susţinere. Vă acceptaţi pe deplin toate defectele, nu încercaţi să schimbaţi ceva acolo unde nu este nevoie. Vă dăruiţi libertatea de care aveţi nevoie, te simţi o fiinţă liberă în prezenţa sufletului geamăn.

Un suflet geamăn nu este jumătatea ta – sufletul vostru este unul singur. Acest suflet există de la începutul timpului.

Ce este un suflet geamăn? Diferenţa dintre suflete pereche şi suflete gemene

  • Sufletul pereche diferă de un suflet geamăn. Poţi avea multiple suflete-pereche de-a lungul vieţii, dar sufletul geamăn este unul singur, este oglinda ta, persoana care îţi trezeşte sufletul.
  • Sufletele pereche au o vibraţie energetică asenănătoare cu a ta, în timp ce cu sufletul geamăn împărtăşeşti aceeaşi vibraţie energtică, una ce este unică în Univers.
  • La fel ca sufletele gemene, sufletele pereche pot avea relaţii de natură platonică sau romantică. Cu sufletele pereche ai o conexiune extrem de strânsă, te ajută să te dezvolţi spiritual şi este cel mai bun companion al tău.
  • Întâlnirea cu un sufletul-pereche se întâmplă pentru a vindeca anumite răni sufleteşti sau pentru a ajuta fiecare suflet să-şi depăşească limitările şi să realizeze lucruri măreţe, ce nu ar putea avea loc fără această întâlnire. Întâlnirea cu acel suflet geamăn al tău are loc pentru a ajunge la cel mai înalt nivel de purificare al sufletului şi a crea o armonie desăvârşită, astfel ambele persoane ajungând să aibă parte de cea mai prosperă experienţă sufletească ce o pot experimenta.

Sursă imagine: pinterest.com



Recente

Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg