Tainele cititului în palmă de la A la Z. Ce ţi-e scris... în palmă ţi-e pus

3 shutterstock 1730018245 jpg jpeg

Cu toţii ne dorim să ştim ce ne rezervă viiitorul. Dacă ştii cum să „citeşti‟, palmele pot spune multe despre caracterul şi soarta omului.

Arta „cititului‟ în palmă este veche de milenii, fiind transmisă din generaţie în generaţie, din nevoia de a anticipa evenimentele bune sau rele ale vieţii. Tehnica se foloseşte de „cititul‟ în protuberanţele şi liniile din palme, cărora li s-au dat nume de planete: Marte, Jupiter, Saturn, Mercur, Venus.

Muntele lui Venus este la baza degetului mare

Dacă e proeminent, atunci dragostea şi sexul sunt importante pentru persoana respectivă. Dacă este străbătut de o reţea de linii, eşti o persoană plină de senzualitate.

Muntele lui Jupiter, la baza degetului arătător

Dacă este proeminent, ai ambiţie şi aptitudini de lider. Dacă este brăzdat de multe linii, ai o viaţă agitată şi foarte interesantă. Pe de altă parte, dacă liniile sunt verticale, vei avea succes în viaţă, iar de liniile sunt oriontale, să ştii că va trebui să lupţi ca să obţii ce îţi doreşti în viaţă. Reţeaua de linii mărunte reprezintă dificultăţile în carieră.

Muntele lui Saturn – la baza degetului mijlociu

Când e bine conturată această zonă, trebuie să ştii că indică spirit de organizare, însă dacă este slab marcat, poate semnfica un caracter dezordonat, lipsit de autodisciplină. Păienjenişul de linii denotă melancolie şi incapacitatea de a aprecia bucuriile vieţii.

Muntele lui Apolo, la baza inelarului

Când această zonă este de dimensiuni moderate, avem de-a face cu o persoană talentată, cu gusturi artistice rafinate. Dacă este proeminentă, zona indică sete de celebritate. Este bine să ştii că dacă Muntele lui Apolo e ca şi inexistent, vorbim despre oameni fără simţul frumosului.

Muntele lui Mercur, la baza degetului mic

Când muntele lui Mercur este vizibil, ai capacităţi intelectuale şi simţ comercial. Dacă este mai puţin dezvoltat – denotă o înclinare către a înşela. Altfel, dacă această zonă este străbătută de o reţea de linii, să ştii că persoana în cauză nu este de încredere sau iresponsabilă.

Muntele Lunii – la baza palmei

Situat la dreapta muntelui lui Venus, la baza palmei, muntele Lunii indică aptitudini creatoare şi extrasenzoriale. Dacă e puţin dezvoltat, eşti o visătoare. Multe linii întortocheate atrag atenţia asupra unei vieţi plină de iluzii. Linii transversale – călătorii.

Muntele mare al lui Marte

Poziţionat între muntele lui Mercur şi cel al Lunii, muntele mare al lui Marte, dacă este foarte bine conturat, indică un spirit puternic, răbdător. Dacă este puţin vizibil, denotă lipsă de control, nehotărâre. Liniile multe în această zonă arată capacitatea de a-ţi face duşmani.

2 shutterstock 198363641 jpg jpeg

Linia vieţii

Porneşte de la muntele lui Marte şi ocoleşte muntele lui Venus, iar dacă este subţire şi curată, ai parte de succes, sănătate, bani. Slab conturată, linia vieţii indică neîncredere în forţele proprii. Dacă este inegală, poţi avea de-a face cu posibile probeme de sănătate, neputinţa de a controla starea de sănătate. Dacă este dublă, ei bine, acesta este un semn de protecţie divină.

3 cpf promo de numar 128x89 jpg jpeg

Linia capului

Această linie traversează palma de la muntele lui Marte la muntele Lunii. Dacă e dreaptă, vizibilă duce cu gândul la inteligenţă. Lată, linia aceasta arată un caracter impulsiv. Dublă – intelect deosebit. Dacă e îndreptată în jos – vei cunoaşte fericirea, daă nu vei fi cunoscut-o deja.

Linia inimii

Pleacă de la muntele lui Mercur spre degetul arătător. Este clară, cu ramificaţii? Atunci indică dragoste reciprocă, atenţie din partea sexului opus. Cu cât este mai lungă linia, cu atât sunt mai durabile sentimentele persoanei respective. Liniuţele de la începutul ei arată multe aventuri amoroase.

Linia sănătăţii

Porneşte de la încheietura pumnului şi urcă spre degetul mic. Dacă este lungă şi dreaptă, persoana are o sănătate excelentă. Dacă apar întreruperi, posibile probleme şi complicaţii de ordin digestiv, fragilitate. Dacă se asociază cu linia vieţii până aproape de degetul mic, vei avea viaţă lungă.

@shutterstock



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg