TEST Ce personalitate ai în funcţie de linia inimii din palmă

1 inima jpg jpeg

Arta „cititului‟ în palmă este veche de milenii, fiind transmisă din generaţie în generaţie, din nevoia de a anticipa evenimentele bune sau rele ale vieţii. Tehnica foloseşte „cititul‟ în protuberanţele şi liniile din palme, iar una dintre cele mai importante este linia vieţii.

Cu toţii dorim să ştim ce ne rezervă viitorul. Dacă ştii cum să le "citeşti", palmele pot spune multe despre soarta şi viitorul unei persoane. Linia inimii este prima dintre liniile majore şi reprezintă problemele legate de sănătatea inimii, dar oferă informaţii despre stabilitatea emoţională, viaţa sentimentală şi starea de spirit.

Pentru început, analizează-ţi palma dominantă (de la mâna pe care o foloseşti constant) pentru a identifica linia inimii. Ea este poziţionată sub degetul mijlociu sau degetul inelar şi se întinde spre marginea palmei, până sub degetul mic. Există patru tipuri diferite de linii ale inimii (A,B,C,D). Iată ce semnifică ele şi ce spun despre tine!

palma jpg jpeg

Linia inimii de tip A

În acest prim caz,linia inimii porneşte de sub degetul mijlociu. Aceasta arată că eşti o persoană cu aptitudinile necesare pentru a lua decizii înţelepte. Mai mult, ai calităţi înăscute de lider, eşti ambiţios şi inteligent. Pentru că eşti o persoană sensibilă şi introvertită, nu îi laşi pe cei din jur să-ţi cunoască adevărata faţă.

Linia inimii de tip B

În această situaţie,linia inimii începe de la jumătatea degetului mijlociu şi ajunge până spre degetul mic. Dacă ai această linie a inimii, înseamnă că esti o persoană care analizează de două ori situaţia înainte de a lua decizii. De asemenea, eşti foarte atent la detalii şi la cei din jur şi chiar precaut cu privire la persoanele pe care abia le cunoşti. Cu toate acestea, oamenii tind să aibă încredere în tine.

 

Linia inimii de tip C

În cazul în care linia inimii tale porneşte de sub degetul arătător asta dovedeşte că îţi place viaţa pe care o ai,indiffrent că eşti implicat într-o relaţie sau nu. Tu eşti fericit în orice fel.

 

Linia inimii de tip D

Dacă linia inimii este poziţionată între degetul mare şi degetul arătător, arată că eşti o  persoană sufletistă, mereu gata să dea o mână de ajutor celor neajutoraţi. Eşti foarte răbdător şi faci concesii pentru ca toată lumea să fie mulţumită.Recente

Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg
Chris Rock shutterstock 68551117 jpg
pizza miros shutterstock 1160070121 jpg
nunta printesa diana si printul charles jpeg
horoscop shutterstock 1740543341 jpg
shutterstock 1674726580 jpg
01   coperta cf10 page 0001 jpg
hitler shutterstock 754279543 jpg
camilla parker jpeg
Cupluri jpg
6 shirley temple profimedia 0098284926 jpg jpeg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Anne Hathaway jpg
Un manuscris al lui Albert Einstein în care calcula teoria relativităţii a fost vândut la licitaţie pentru o sumă record jpeg
Brad Pitt jpg
mercur retrograd png
1 elon musk jpg jpeg
Salma Hayek jpeg