TEST Ce personalitate ai în funcţie de linia inimii din palmă

1 inima jpg jpeg

Arta „cititului‟ în palmă este veche de milenii, fiind transmisă din generaţie în generaţie, din nevoia de a anticipa evenimentele bune sau rele ale vieţii. Tehnica foloseşte „cititul‟ în protuberanţele şi liniile din palme, iar una dintre cele mai importante este linia vieţii.

Cu toţii dorim să ştim ce ne rezervă viitorul. Dacă ştii cum să le "citeşti", palmele pot spune multe despre soarta şi viitorul unei persoane. Linia inimii este prima dintre liniile majore şi reprezintă problemele legate de sănătatea inimii, dar oferă informaţii despre stabilitatea emoţională, viaţa sentimentală şi starea de spirit.

Pentru început, analizează-ţi palma dominantă (de la mâna pe care o foloseşti constant) pentru a identifica linia inimii. Ea este poziţionată sub degetul mijlociu sau degetul inelar şi se întinde spre marginea palmei, până sub degetul mic. Există patru tipuri diferite de linii ale inimii (A,B,C,D). Iată ce semnifică ele şi ce spun despre tine!

palma jpg jpeg

Linia inimii de tip A

În acest prim caz,linia inimii porneşte de sub degetul mijlociu. Aceasta arată că eşti o persoană cu aptitudinile necesare pentru a lua decizii înţelepte. Mai mult, ai calităţi înăscute de lider, eşti ambiţios şi inteligent. Pentru că eşti o persoană sensibilă şi introvertită, nu îi laşi pe cei din jur să-ţi cunoască adevărata faţă.

Linia inimii de tip B

În această situaţie,linia inimii începe de la jumătatea degetului mijlociu şi ajunge până spre degetul mic. Dacă ai această linie a inimii, înseamnă că esti o persoană care analizează de două ori situaţia înainte de a lua decizii. De asemenea, eşti foarte atent la detalii şi la cei din jur şi chiar precaut cu privire la persoanele pe care abia le cunoşti. Cu toate acestea, oamenii tind să aibă încredere în tine.

 

Linia inimii de tip C

În cazul în care linia inimii tale porneşte de sub degetul arătător asta dovedeşte că îţi place viaţa pe care o ai,indiffrent că eşti implicat într-o relaţie sau nu. Tu eşti fericit în orice fel.

 

Linia inimii de tip D

Dacă linia inimii este poziţionată între degetul mare şi degetul arătător, arată că eşti o  persoană sufletistă, mereu gata să dea o mână de ajutor celor neajutoraţi. Eşti foarte răbdător şi faci concesii pentru ca toată lumea să fie mulţumită.



Recente

Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg