Un bărbat de 65 de ani, terorizat cu pizza timp de 9 ani: „Tremur când aud că livratorii au sosit”

1 shutterstock 328701812 jpg jpeg

Timp de 9 ani, un bărbat din Belgia, în vârstă de 65 de ani, spune că a fost chinuit de un flux constant de livrări de pizza pe care nu le-a comandat niciodată.

„Nu mai pot dormi. Încep să tremur de fiecare dată când aud un scuter pe stradă", precizează bărbatul, pe numele său Jean Van Landeghem, potrivit New York Post

Van Landeghem, din localitatea Turnhout, a crezut iniţial că cineva le-ar fi comandat accidental la o adresă greşită, dar după ani în care a fost asaltat de multe comenzi cu pizza, bărbatul se gândeşte că ceva este intenţionat la mijloc şi, cu siguranţă, cineva vrea să-l înnebunească.

Comenzile vin pentru Van Landeghem ziua şi noaptea, astfel că a poreclit întâmplarea drept „teroarea cu pizza”. Alte fast-food-uri, inclusiv kebab-urile, au ajuns şi ele necomandate la uşa sa.

În ianuarie 2019, a atins un punct culminant atunci când unul dintre cei 10 şoferi i-a înmânat 14 pizza. 

Bărbatul spune că este epuizat emoţional, iar calvarul prin care trece pare să nu se fi sfârşit. Acesta nu plăteşte pentru pizza, în schimb le-a refuzat şi a explicat că nu a plasat o comandă pentru ele. Totuşi, situaţia se agravează atât pentru Van Landeghem, cât şi pentru restaurantele care livrează pizza nedorită. 

În schimb, unul dintre prietenii bărbatului este încântat de livrările de pizza din ultimul deceniu. Şi el primeşte mereu comenzi, în ciuda faptului că nu le-a cerut niciodată. 

Poliţia cunoaşte situaţia. Atât forţele de ordine, cât şi cele două victime cred că vinovatul înşelător este cineva pe care îl cunosc amândoi şi speră ca într-o bună zi o să se autodenunţe. Atunci când o va face, „nu va fi ziua lui cea mai bună”, a mai precizat bărbatul. 

Citeşte şi: A apărut noua „Grumpy Cat”, Kitzia. Pare mai supărată decât predecesoarea

FOTO: Shutterstock.com Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg