Zilele norocoase pentru căsătorie

1 75648 original jpg jpeg

Atunci când planifici o nuntă, nu trebuie să ţii cont numai de restaurant, invitaţi, rochie sau muzică, ci şi de alte detalii, cum ar fi ziua marelui eveniment. Dacă vrei să ai noroc şi să îţi meargă bine în căsnicie, află care sunt cele mai norocoase zile în care să te căsătoreşti.

8 August

Considerată norocoasă în cultura asiatică, cifra 8 simbolizează infinitul şi, astfel, dragostea nemărginită dintre soţ şi soţie. August este şi ea a opta lună din an, drept pentru care reprezintă o coincidenţă mai mult decât norocoasă. Pe de altă parte, fereşte-te de jumătatea lui 8, adică 4, căci se crede că este aducătoare de ghinion şi moarte.

18

Numărul 18 poartă noroc mirilor şi aduce prosperitate şi multă iubire. Cel puţin aşa se crede în iudaism. Dacă alegi să te căsătoreşti într-o zi de 18 sau poate în 2018, vei avea o viaţă de familie fericită şi lipsită de griji.

15

Ai crede că dacă te căsătoreşti la început de lună, vei avea un mariaj plin de bucurii şi surprize. Se pare că o zi mult mai favorabilă pentru oficierea căsătoriilor este exact mijlocul lunii, aşa cum se spune printre adepţii iudaismului. De Tub’Av, o sărbătoare evreiască, bărbaţii îşi cer în căsătorie alesele inimii iar cuplurile deja logodite aleg să se căsătorească.

Miercurea

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că majoritatea nunţilor au loc în zilele de vineri, sâmbătă sau duminică, însă potrivit celţilor, cea mai norocoasă zi este miercurea deoarece este o zi sfântă, plină de simboluri şi are menirea de a aduce pace între îndrăgostiţi. Se spune că miresele care se căsătoresc miercurea vor avea mulţi copii, faţă de cele care aleg pentru cea mai importantă zi din viaţa lor sâmbăta. Ziua de sâmbătă este considerată zi pentru morţi.

Stelele decid

Hinduşii credeau că soarta mirilor e deja pecetluită, aşa că şi ziua în care îşi vor uni destinele e scrisă în stele. Ei trebuie să fie atenţi la fazele Lunii şi ce anume le prezic astrele înainte de căsătorie, pentru a stabili cu exactitate data nunţii.

:Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg