Doi vârstnici de 96 de ani din America s-au căsătorit. Cum își trăiesc dragostea

Doris Kriks și Carl Kruse, doi vârstnici de 96 de ani, și-au oficializat relația luna trecută și au devenit cel mai bătrân cuplu din America proaspăt căsătorit. Iată cum s-au cunoscut cei doi și cum își trăiesc povestea de dragoste în această etapă a vieții! 

image

Niciodată nu este prea târziu pentru a-ți întâlni jumătatea, cel puțin acest principiu se aplică în cazul lui Doris Kriks și Carl Kruse, doi vârstnici din Kansas, America, ambii în vârstă de 96 de ani. Perechea s-a căsătorit pe 15 octombrie 2023 în centrul de seniori unde s-au cunoscut în fața a peste 50 de prieteni și rude. 

Citește și: Cea mai bătrână dominatoare din lume are 90 de ani, a fost convertită la sadomasochism de soțul ei și a avut un contract de prostituție conjugală 

Relația lor a început în urmă cu câțiva ani când Kriks a hotărât să se mute în centrul de seniori unde Kruse deja se afla. Pe Kruse l-a atras felul în care femeia juca biliard, iar odată ce au început să se cunoască mai bine, ei au descoperit că au multe lucruri în comun - de la mediul în care au trăit și până la gusturile muzicale: „Am aflat că am avut medii similare - ea a fost soția unui pastor, iar tatăl meu a fost pastor. Și fiecare am cântat la instrumente muzicale, eu la vioară și ea la pian”, a spus Kruse. De altfel, ambii erau văduvi și au aflat că foștii lor parteneri au decedat din cauza cancerului. 

În ceea ce o privește pe Kriks, ea a declarat că s-a îndrăgostit treptat de actualul soț, deoarece era conștientă de faptul că niciunul dintre ei nu căuta o nouă dragoste la mijlocul anilor 90: „Nu căutam un bărbat”, a spus ea motivând refuzul primei cereri în căsătorie.  

Vezi și: La 91 de ani, cel mai bătrân model din lume pozează fără sutien 

În cele din urmă, Kruse a cerut-o și a doua oară în căsătorie pe Kriks, iar ea a acceptat: „Nu renunț așa ușor”, a spus bărbatul. Acum, cei doi locuiesc împreună într-un apartament al centrului de seniori, iar în fiecare vineri își încântă colegii cu piese muzicale pe care le cântă pe hol. 

Sursă foto: Washington Post  Recente

Kourtney Kardashian jpg
Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg