Doi vârstnici de 96 de ani din America s-au căsătorit. Cum își trăiesc dragostea

Doris Kriks și Carl Kruse, doi vârstnici de 96 de ani, și-au oficializat relația luna trecută și au devenit cel mai bătrân cuplu din America proaspăt căsătorit. Iată cum s-au cunoscut cei doi și cum își trăiesc povestea de dragoste în această etapă a vieții! 

image

Niciodată nu este prea târziu pentru a-ți întâlni jumătatea, cel puțin acest principiu se aplică în cazul lui Doris Kriks și Carl Kruse, doi vârstnici din Kansas, America, ambii în vârstă de 96 de ani. Perechea s-a căsătorit pe 15 octombrie 2023 în centrul de seniori unde s-au cunoscut în fața a peste 50 de prieteni și rude. 

Citește și: Cea mai bătrână dominatoare din lume are 90 de ani, a fost convertită la sadomasochism de soțul ei și a avut un contract de prostituție conjugală 

Relația lor a început în urmă cu câțiva ani când Kriks a hotărât să se mute în centrul de seniori unde Kruse deja se afla. Pe Kruse l-a atras felul în care femeia juca biliard, iar odată ce au început să se cunoască mai bine, ei au descoperit că au multe lucruri în comun - de la mediul în care au trăit și până la gusturile muzicale: „Am aflat că am avut medii similare - ea a fost soția unui pastor, iar tatăl meu a fost pastor. Și fiecare am cântat la instrumente muzicale, eu la vioară și ea la pian”, a spus Kruse. De altfel, ambii erau văduvi și au aflat că foștii lor parteneri au decedat din cauza cancerului. 

În ceea ce o privește pe Kriks, ea a declarat că s-a îndrăgostit treptat de actualul soț, deoarece era conștientă de faptul că niciunul dintre ei nu căuta o nouă dragoste la mijlocul anilor 90: „Nu căutam un bărbat”, a spus ea motivând refuzul primei cereri în căsătorie.  

Vezi și: La 91 de ani, cel mai bătrân model din lume pozează fără sutien 

În cele din urmă, Kruse a cerut-o și a doua oară în căsătorie pe Kriks, iar ea a acceptat: „Nu renunț așa ușor”, a spus bărbatul. Acum, cei doi locuiesc împreună într-un apartament al centrului de seniori, iar în fiecare vineri își încântă colegii cu piese muzicale pe care le cântă pe hol. 

Sursă foto: Washington Post  



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG