5 întrebări pe care ar trebui să ţi le pui de fiecare dată când ieşi din casă

1 64551 original jpg jpeg

Pentru o femeie puternică şi încrezătoare în atuurile ei nu trebuie să fie o provocare să facă impresie bună ori de câte ori iese din casă. Cum poţi reuşi şi tu să fii sigură pe tine? Citeşte mai jos întrebările la care trebuie să îţi răspunzi de fiecare dată când pleci de acasă.

1. Care este punctul forte al vestimentaţiei tale?

După ce te-ai îmbrăcat pentru a ieşi în oraş,rezervă-ţi câteva minute în care să te ocupi de cu totul altceva. De exemplu îţi poţi verifica e-mailul sau poţi face orice altceva care să îţi distragă atenţia de la modul în care te-ai aranjat. Apoi,întoarce-te în faţa oglinzii şi reevaluează-te,de data aceasta cu o viziune fresh. Ce zici de ţinuta ta,are un punct forte? Ai o cămaşă chic? O brăţară cool? Sau poate centura din jurul taliei? De altfel,poţi să alegi pur şi simplu o bluză viu colorată care să îţi dea un aer poraspăt,revigorant. 

Odată ce ai găsit punctul forte,întreabă-te:"Asta este ceea ce vreau ca oamenii să remarce sau reprezintă doar un mod de a le distrage atenţia de la restul ţinutei?" Dacă în continuare te simţi bine,go! Dacă nu,poţi încerca să îţi revizuieşti vestimentaţia sau accesorile.

2. Se potrivesc piesele vestimentare?

Se întâmplă uneori să alegi o bluză după care eşti înnebunită şi o fustă supertrendy,dar care,combinate,te fac să araţi ca un clovn. Fie au ambele imprimeuri puternice,fie bluza este prea decoltată,iar fusta prea scurtă. Tot ce trebuie să faci este să te uiţi în garderobă şi să alegi altceva. Nu-ţi face griji,dacă ai renunţat la cămaşă,asta nu înseamnă că data viitoare nu o poţi purta. Pur şi simplu va trebui să cauţi să o combini cu altceva.

 Cel mai important lucru este identificarea problemei,rezolvarea ei,apoi poţi merge mai departe.

3. Există defecte vizibile pe haine sau accesorii?

Dacă este un defect minor pe care îl poţi repara din mers nu te sfii să o faci. Nu ai nevoie decât de câteva secunde pentru a tăia firele care atârnă,sau să ştergi pata de pe pantof,ori să dai cu o rolă pentru a curăţa scamele de pe pulover.

În caz contrar,când defectul nu poate fi remediat,sigur ai un minut la dispoziţie ca să te duci să te schimbi.

4. Poţi renunţa la accesorii,fără a distruge întreaga ţinută?

Nu contează cât de bine arăţi cu anumite accesorii,la un moment dat tot va trebui să îţi dai jos pălăria sau să renunţi la eşarfă,fiindcă te-ai încălzit prea tare. Va avea look-ul tău de suferit în acest caz? Sigur că nu vei mai arăta la fel,dar ţinuta ta nu trebuie să fie în pericol. Dacă nu te simţi bine fără un accesoriu,atunci este cazul să schimbi ţinuta cu totul.

5. Te simţi puternică?

Nu răspunde cu un simplu:“e destul de drăguţ”.Nu asta este important! Întrebarea este,te simţi puternică în acest costum? Încrezătoare? Eşti plină de energie? Dacă odată ajunsă la muncă,şeful te va trimite la o întâlnire importantă,te vei simţi pregătită din punct de vedere vestimentar? Nu te mulţumi cu un adecvat spus în colţul gurii. Un costum în care te simţi perfect te va face să crezi că poţi obţine tot ce îţi doreşti.  Atunci când te simţi puternică,lucruri uimitoare încep să se întâmple.Recente

Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg