6 lucruri care te fac imediat mai atrăgătoare

1 75495 original jpg jpeg

Moda se schimbă de la sezon la sezon, însă unele accesorii şi piese vestimentare nu se demodează niciodată. Dacă vrei să arăţi cât mai bine şi să îi dai pe spate până şi pe cei mai greu de cucerit bărbaţi, află ce „arme“ secrete nu trebuie să îţi lipsească din garderobă.

Tocurile

heels jpg jpeg

Pantofii cu toc dau un aer de eleganţă ţinutei tale şi te înnobilează. Dacă te simţi o femeie mult mai sigură şi mai atrăgătoare atunci când porţi tocuri, e bine să ştii că, după mai multe studii, s-a constatat că bărbaţii nu numai că sunt atraşi de femeile la înălţime, ci şi de măsura şi forma tocului. Cu cât acesta este mai înalt şi mai subţire, cu atât interesul pentru respectiva persoană creşte considerabil.

Rochia neagră

maxresdefault jpg jpeg

Fie că mergi des la evenimente sau că pur şi simplu eşti o împătimită a modei, e bine să ai în garderoba ta câteva piese clasice, care să te salveze în orice situaţie. O astfel de piesă vestimentară este rochia neagră, fină şi elegantă, pe care dacă o porţi, rar poţi să dai greş. Bărbaţii asociază negru cu atitudinea sexy şi cu inteligenţa.

Bluza cu umerii goi

AAdOqxy img jpg jpeg

Credeai că doar sânii şi fundul îi acaparează pe bărbaţii? Dacă eşti pusă pe cucerit, poartă cât mai multe bluze cu umerii goi, care îţi vor pune în valoare feminitatea. Nu numai că îi vei pune pe jar pe reprezentanţii sexului tare, dar vei atrage toate privirile asupra ta. Ţine cont de faptul că acest tip de bluză te avantajează doar dacă ai umerii direct proporţionali cu talia şi dacă nu ai braţele foarte groase.

Roşu cuceritor

Amber heard sexy or hot in red dress wallpapers jpg jpeg

Culoarea pasiunii, roşul acţionează ca un magnet asupra bărbaţilor. Nu mai e niciun secret că atunci când porţi o rochie roşie, toţi îşi întorc capul după tine. Această culoare le avantajează atât pe femeile cu părul şi tenul deschis, cât şi pe cele cu tenul închis. Pentru un plus de efect, alege pantofii într-o nuanţă contrastantă.

Rujul

e0ef57a98922fb59a4a0e0520c5f946e jpg jpeg

Într-o zi proastă, e întotdeauna loc pentru ruj. Asta pentru că atunci când îţi colorezi buzele, starea ta de spirit se îmbunătăţeşte. Cercetătorii francezi au vrut să vadă ce cred bărbaţii despre femeile care se dau mereu cu ruj iar aceştia au răspuns că le percep mai senzuale şi mult mai atractive faţă de cele care nu îşi aplică ruj pe buze. Pe timp de vară, alege nuanţe pastelate de roz şi lasă pentru seară roşul îndrăzneţ.

Ochelarii de soare

11 jpg jpeg

Deşi nu a fost făcut niciun studiu cu privire la ochelarii de soare, orice împătimită a modei ştie că o pereche de ochelari în tendinţe o va scoate din anonimat. Alege-i în funcţie de forma feţei tale şi mizează pe lentile mate, în nuanţe de auriu, roz sau argintiu. Nu numai că vei fi mai atrăgătoare, dar şi mult mai misterioasă.

:Recente

kim si khloe kardashian jpeg
adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg